Zobrazit přihlášovací formulář

5x sukně NEXT kanýrková, riflová jablíčková, jarní

Administrace

5x sukně NEXT kanýrková, riflová jablíčková, jarní

225 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
Prodej jednotlivě. Všechny jsou NEXT, nové, značená velikost 12-18m, nositelné mnohem déle. 1. Riflová sukýnka s květovaným kanýrem NEXT Krásná riflová sukně s širokým látkovým kanýrem z kytičkové patchworkové látky. V pase regulace. Zapínání na…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

5x sukně NEXT kanýrková, riflová jablíčková, jarní

225 Kč
  • Popis zboží
Prodej jednotlivě. Všechny jsou NEXT, nové, značená velikost 12-18m, nositelné mnohem déle.

1. Riflová sukýnka s květovaným kanýrem NEXT
Krásná riflová sukně s širokým látkovým kanýrem z kytičkové patchworkové látky. V pase regulace. Zapínání na knoflík, propracované, prošívané. Tenká velmi měkká tmavší džínovina, mírně šisovaná. Sukýnka je nová s cedulkou. Nádherná sukýnka vhodná na jaro nebo léto pro malou parádnici, moc pěkná i k leginkám.
430 Kč

2. Riflová jablíčková sukně NEXT
Nádherná riflová sukně s jablíčkem a hruškou. V pase regulace. Na PD výšivka jablka, na ZD aplikace hrušky. Měkká příjemná džínovina, lehce šisovaná na PD. Zapínání v pase na knoflík. Sukně je kupovaná nová, nenošená, pouze sundané cedulky a 1x opraná. Krásná velmi slušivá sukýnka pro holčičku, vhodná na jaro, léto i podzim.
385 Kč.

3. Džínová sukýnka s králíčkem NEXT
Nádherná riflová sukýnka s výraznou aplikací králíčka a srdíček. V pase vzadu do gumy, zapínání na knoflík. Propracovaná, kapsičky. Značená velikost 12-18m, nositelná mnohem déle. Sukně je nošená, ve velmi dobrém stavu. Vhodná pro holčičku na jaro, podzim.
225 Kč

4. Srdíčková jarní / podzimní sukně NEXT
Krásná srdíčková sukýnka z teplejší starorůžové žíhané látky. V pase regulace. Skládaná. Sukně je nová, nikdy nenošená - byla s cedulkou ale papírová část upadla, zůstal jen plast). Pro holčičku na jaro nebo podzim, bude skvělá k punčocháčkám nebo leginkám.
365 Kč

5. Růžová vyšívaná velurová sukýnka zn. LADYBIRD v.86-92
Velmi pěkná sytě růžová sukýnka. Materiál podobný veluru. Vhodná na jaro, podzim. Skvělá k punčocháčkům nebo leginkám. V pase do gumy, zapínání na knoflík. Kolem dokola výšivka kytiček. Značená velikost 12-18m, nositelná déle. Nošená, v dobrém stavu, bez vad.
100 Kč
  • Značka

    NEXT LADYBIRD

  • Velikost

    86

  • Rozměry

    1. Kanýrková: d. 25 cm, pas š. 22 cm (regul) 2. Jablíčková: d.24 cm, pas š. 22 cm (regul) 3. Králíčková d. 25 cm, pas š. 21.5 cm 4. Srdíčková: d. 26 cm, pas š. 21 cm (regul) 5. Malinová: d. 22.5 cm, pas š. 22 cm.

  • 27. 5. 2023, 19:10

  • Zobrazení

    635

  • Oblíbené

    0

Kategorie