Zobrazit přihlášovací formulář

Autosedačka RÖMER KIDfix plus 15-36kg ISOFIX

Administrace

Autosedačka RÖMER KIDfix plus 15-36kg ISOFIX

1 999 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 150 Kč
Tato autosedačka. ISOFIX. Má područky pro lepší pohodlí dítěte.Nepatrně se polohují zádíčka pro pohodlí dítka ve spánku. U této sedačky nepadá dítěti hlava ve spánku, ozkoušeno-máme stejnou. Podhlavník se nastavuje dle výšky dítka, posléze se dají…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 1. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Autosedačka RÖMER KIDfix plus 15-36kg ISOFIX

1 999 Kč
  • Popis zboží
Tato autosedačka. ISOFIX. Má područky pro lepší pohodlí dítěte.Nepatrně se polohují zádíčka pro pohodlí dítka ve spánku. U této sedačky nepadá dítěti hlava ve spánku, ozkoušeno-máme stejnou. Podhlavník se nastavuje dle výšky dítka, posléze se dají zádíčka odendat a zůstane jen podsedák. Používaná, v hezkém stavu jen jak se nakláníte k dítku na připoutání tak je slepený polystyren viz foto. Ničemu nevadí. Potřebuje oprat a otřít. Určo dobře poslouží audělá radůstku.

Popis výrobce.
Několik naklápěcích poloh Ochrana proti bočnímu nárazu Hluboké, měkce tvarované bočnice zajišťují optimální ochranu proti bočnímu nárazu Ochrana proti bočnímu nárazu Opěradlo ve tvaru V – se dokonale přizpůsobí vývoji vašeho dítěte Vodicí prvky pro pás správně vedou 3bodový bezpečnostní pás přes ramena a pánev dítěte.
  • 11. 7. 2019, 11:53

  • Zobrazení

    166

  • Oblíbené

    0

Kategorie