Zobrazit přihlášovací formulář

Sportovní triko / tričko / tílko Adidas Climalite

Administrace

Sportovní triko / tričko / tílko Adidas Climalite

229 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 70 Kč
Super stav, 92% polyamid + 8% elastan, u krku rozepínání na zip, uvedená velikost D 42, GB 16, v reálu menší, vkládám do 40, délka 51-53cm, průramky 43cm, barva tmavě šedá.. CLIMALITE je materiál zajišťující odvod vhkosti a potu z Vaší pokožky. Udrží Vás…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Sportovní triko / tričko / tílko Adidas Climalite

229 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
Super stav, 92% polyamid + 8% elastan, u krku rozepínání na zip, uvedená velikost D 42, GB 16, v reálu menší, vkládám do 40, délka 51-53cm, průramky 43cm, barva tmavě šedá..
CLIMALITE je materiál zajišťující odvod vhkosti a potu z Vaší pokožky. Udrží Vás déle v suchu ve srovnání s klasickými materiály.
Materiál CLIMALITE zajišťuje optimální regulaci vlhkosti. Materiály s označením CLIMALITE jsou vyrobeny ze 100% syntetických funkčních vláken. Materiál CLIMALITE na sebe váže vlhkost, kterou tělo vylučuje ve formě potu, a odvádí ji ven. Vaše tělo tak zůstává v suchu i při vyšší fyzické zátěži.
  • 16. 3. 2024, 13:45

  • Zobrazení

    544

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Krásné hnědé dámské plavky NEXT / DENALI
Luxusní nádherný kožich / pravý kožíšek SNAHA

Kategorie