Zobrazit přihlášovací formulář

Z červených skal -ručně předené merino 199g/244,5m

Administrace

Z červených skal -ručně předené merino 199g/244,5m

435 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Z červených skal- na kolovrátku ručně předené argentinské, vysoce jemné merino 20 mic ,jednonitka Hmotnost vlny : 199g /244,5m Barva: pestrobarevný melír... načesáno do červena (červená,růžová, bordó,cyklámen,oranžová...) Efektně…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 2. 11. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Z červených skal -ručně předené merino 199g/244,5m

435 Kč
  • Popis zboží
Z červených skal- na kolovrátku ručně předené argentinské, vysoce jemné merino 20 mic ,jednonitka

Hmotnost vlny : 199g /244,5m

Barva: pestrobarevný melír... načesáno do červena (červená,růžová, bordó,cyklámen,oranžová...)



Efektně zpracovaná vlna je vhodná k dalším textilním technikám - pletení, háčkování,tkaní a další dle Vaší fantazie. Je vhodná pro děti i dospělé.

Ručně zhotovenou přízi můžete použít společně s průmyslově vyráběnou přízí, vznikne tak velmi zajímavé, originální spojení.Záleží jen na Vaší volbě , fantazii a citu k výběru vhodného materiálu co do složení a odstínu.

Pokud máte k dispozici jen malé množství hand made příze , s úspěchem ji můžete použít např. k vyplétání vzoru, nebo na efektní pruhování, na okraje a lemy, nebo límečky,či na sedlo svetru, nebo šatů.Samozřejmě na celé menší projekty jako jsou rukavice ponožky, čepice, čelenky, apod.

Přadénka je nutné ,před samotným zpracováním , převinout do klubíčka.

Doporučená péče o výrobky z vlny a vlněné příze :

*** výhradně ruční,šetrné praní v příjemně teplé, spíše vlažné vodě, nikdy ne v pračce, ani na vlněný program -nejdříve rozpustit ve vodě kvalitní, tekutý prací prostředek výhradně na vlnu (skvělý je prostředek s obsahem lanolinu) a nastavit teplotu vody- pak teprve ponořit výrobek - jemně promačkávat - netřít pleteninu o sebe - vypustit vodu, pleteninu z vody násilně nevytahovat - vlna pojme dost vody a její hmotnost by jí vytáhla a tím i poškodila - nechat vodu odtéct - opatrně pleteninu vyndat -napustit vlažnou vodu a takto pokračovat do úplného vymáchání - poslední voda může být s kapkou aviváže (lépe bez) - vodu z pleteniny jemně vymačkat - dobré je třeba zabalit jí do froté osušky - několikrát srolovat - v
  • 12. 10. 2018, 19:40

  • Zobrazení

    4

  • Oblíbené

    0

Kategorie