Zobrazit přihlášovací formulář

Funkční pánská softshellová bunda Loap DryTech

Administrace

Funkční pánská softshellová bunda Loap DryTech

369 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 30 Kč
Kvalitní, značková, nepromokavá, prodyšná, vodní sloupec 8000mm, prodyšnost 3000g/m2/24hrs , uvedená velikost S , délka 68cm, průramky 53cm, rukávy od krku cca 78cm, barva černá.. DRYTECH je vysoce kvalitní polyuretanový zátěr funkčního oblečení. Zátěr s…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Funkční pánská softshellová bunda Loap DryTech

369 Kč
Koupit
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
Kvalitní, značková, nepromokavá, prodyšná, vodní sloupec 8000mm, prodyšnost 3000g/m2/24hrs , uvedená velikost S , délka 68cm, průramky 53cm, rukávy od krku cca 78cm, barva černá..
DRYTECH je vysoce kvalitní polyuretanový zátěr funkčního oblečení. Zátěr s mikroporézní strukturou je velmi pevný v tahu i odolný proti protržení. Zátěr s technologií DRYTECH vás spolehlivě udrží v suchu v nepříznivých klimatických a povětrnostních podmínkách i při náročné fyzické aktivitě.
SOFTSHELL je pružný funkční materiál nové generace s vysokou odolností v nepříznivých klimatických a povětrnostních podmínkách. Zachovává si však i dostatečnou prodyšnost, díky které spolehlivě a rychle odvádí pot od těla. Softshell je odolný vůči oděru a ušpinění. Elasticita materiálu zajišťuje maximální pohodlí při běžném nošení i náročné fyzické aktivitě. Softshell plní svou funkci ideálně v kombinaci s funkčním prádlem a fleecovou vrstvou oblečení.
  • Značka

    LOAP

  • Velikost

    S

  • 23. 4. 2024, 18:06

  • Zobrazení

    2 714

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Kategorie