Zobrazit přihlášovací formulář

Elektronická dětská hra pro předškoláky+vysílačky

Administrace

Elektronická dětská hra pro předškoláky+vysílačky

139 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 30 Kč
Vložíte kartičku s úkolem a hádáte správnou odpověď, pokud uhodnete a zmáčknete správné tlačítko, zazní odpověď ANO (anglicky) a rozsvítí se červený nápis YES, pokud neuhodnete, zazní záporný signál. Kartiček je celkem 40 a jsou oboustranné, takže úkolů…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Elektronická dětská hra pro předškoláky+vysílačky

139 Kč
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
  • Popis zboží
Vložíte kartičku s úkolem a hádáte správnou odpověď, pokud uhodnete a zmáčknete správné tlačítko, zazní odpověď ANO (anglicky) a rozsvítí se červený nápis YES, pokud neuhodnete, zazní záporný signál. Kartiček je celkem 40 a jsou oboustranné, takže úkolů je celkem 80 a jsou od velmi jednoduchých pro předškolní děti až po těžší a složitější pro školáky.. Provoz na 2 tužkové baterie (nejsou součástí), plně funkční, pouze ulomený zobáček nahoře na pravé straně růžové krytky na obrázek (ničemu nevadí), rozměry hry cca 23,5 x 20,5cm .. Zdarma přibalím vysílačky Little Tikes, byly funkční, ale jedna nám spadla a již nefunguje, takže jen tak na hraní, posílám bez baterek..
  • 26. 11. 2022, 13:25

  • Zobrazení

    483

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Dětská elektronická hra GOOD PLAY
Romantické puzzle Clementoni 500 dílků
Panenka Barbie - ceny jednotlivě

Kategorie