Zobrazit přihlášovací formulář

Dětská společenská hra Člověče nezlob se 2v1

Administrace

Dětská společenská hra Člověče nezlob se 2v1

99 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 62 Kč
Již jen Člověče nezlob se za 99Kč !!! Hra Panáčci (PC 249Kč) 100% stav, hra Člověče nezlob se 2v1 perfektní stav, jen zpevněné rohy spodní papírové krabičky lepící páskou.. Panáčci je hra a zároveň hračka pro ty úplně nejmenší hráče. Děti si mohou buď…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětská společenská hra Člověče nezlob se 2v1

99 Kč
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
  • Popis zboží
Již jen Člověče nezlob se za 99Kč !!! Hra Panáčci (PC 249Kč) 100% stav, hra Člověče nezlob se 2v1 perfektní stav, jen zpevněné rohy spodní papírové krabičky lepící páskou..
Panáčci je hra a zároveň hračka pro ty úplně nejmenší hráče. Děti si mohou buď libovolně oblékat panáčky dle vlastního vkusu či si mohou společně zahrát hru za pomoci osudí a soutěžit o to, komu se podaří jako prvnímu svého panáčka obléci.
Balení obsahuje dva panáčky a dvě panenky a spoustu krásných oblečků podle nejnovější módy. Děti při jejich oblékání procvičují zručnost a pozorovací schopnosti. Hra je vhodná jak pro jedno, tak i pro více dětí, které soutěží, kdo z nich jako první oblékne svého panáčka.
Hra Panáčci obsahuje: 4 panáčky, 2 archy s nalepovacím oblečením, plochu se šipkou
  • 30. 10. 2021, 13:49

  • Zobrazení

    516

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Dětská elektronická hra GOOD PLAY
Romantické puzzle Clementoni 500 dílků
Panenka Barbie - ceny jednotlivě

Kategorie