Zobrazit přihlášovací formulář

@@@ Kráječ a mixér se struhadlem @@@

Administrace

@@@ Kráječ a mixér se struhadlem @@@

399 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 55 Kč
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Kráječ a mixér Crank Chop : Praktický kráječ a mixér, který urychlí krájení a přípravu surovin. V kráječi lze za pár sekund nakrájet ovoce, zeleninu či bylinky. Počtem zatažení za spouštěcí mechanismus určujete hrubost a jemnost…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

@@@ Kráječ a mixér se struhadlem @@@

399 Kč
  • Popis zboží
!!! IHNED K ODESLÁNÍ !!! Kráječ a mixér Crank Chop : Praktický kráječ a mixér, který urychlí krájení a přípravu surovin. V kráječi lze za pár sekund nakrájet ovoce, zeleninu či bylinky. Počtem zatažení za spouštěcí mechanismus určujete hrubost a jemnost nasekání. Nejjednodušší a nejrychlejší způsob nakrájení, nařeže rychle a snadno.

Krájení, sekání, míchání bez námahy a bez elektřiny. Univerzální pomocník, kterého stačí vyndat z kuchyňské skříňky a přípravné práce můžou začít. Úchytem a zatáhnutím s pomocí šňůry se roztočí nože, které nasekají obsah nádoby. Díky průhledné nádobě můžete sledovat celý průběh sekání a přestat v pravé chvíli. Multifunkční kráječ zvládne nasekat cibuli, rozmixovat polévku, připravit dětská jídla, omáčky i dresing. Praktickým víkem můžete uzavřít obsah nádoby a skladovat ho pro další použití v lednici. Materiáp plast. Crank Chop se skládá ze dvou kusů : víko s natahovací šňůrou a nádobka. Rozměr : průměr 13 cm a výška 11 cm.

Struhadlo Food Topper : Struhadlo je vhodné k nakrájení sýrů, vajíček a bylinek. Materiál plast. Food Topper se skládá ze tří kusů : lis, struhadlo a nádobka. Rozměr : průměr 8,3 cm a výška 11,5 cm.

Kráječ a mixér se struhadlem jsou baleny v krabici.
  • 8. 10. 2020, 22:55

  • Zobrazení

    97

  • Oblíbené

    0

Kategorie