Zobrazit přihlášovací formulář

Superjídelníček

Administrace

Superjídelníček

259 Kč 502 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Obj. kód (katalogové číslo):0600-0230203 Kniha Superjídelníček - Havlíček Petr, Lamschová Petra Nová kniha z úspěšné edice Dieta! Pro každého, kdo se zaměřuje na zdravý životní styl, se stává jídlo alfou a omegou. Někdo zvládne přechod na zdravou…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 9. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Superjídelníček

259 Kč
  • Popis zboží
Obj. kód (katalogové číslo):0600-0230203

Kniha Superjídelníček - Havlíček Petr, Lamschová Petra
Nová kniha z úspěšné edice Dieta!
Pro každého, kdo se zaměřuje na zdravý životní styl, se stává jídlo alfou a omegou. Někdo zvládne přechod na zdravou stravu sám a někdo potřebuje poradit v podobě přesného jídelníčku. Pokud si tedy nevíte rady, jak si sestavit jídlo od snídaně po večeři a den za dnem, vyzkoušejte jídelníček, který pro vás připravili Petr Havlíček s Petrou Lamschovou.
„Nesmírně mě baví vymýšlet zdravé recepty, které pak v praxi ožívají a hlavně chutnají,“ říká Petra Lamschová a Petr ji doplňuje: „Důležité na tom všem je, že díky našim receptům všichni zjistí, že jídlo není jejich nepřítel. Že nebudou hladovět, budou jíst a ještě jim to bude chutnat.“ Kromě jídelníčku najdou čtenáři v této knize také praktické rady, jak si jídelníček sestavit, z čeho a jak vařit, zkrátka jak s ním pracovat.

Nejrychlejší objednání je přímá objednávka přes náš eshop e-babyland, kde můžete zvolit způsob objednání na dobírku, nebo převodem a vybrat si přepravce. Ceny jsou stejné! Zboží rychle vyhledáte podle kódu.
Objednávky došlé do eshopu vyřizujeme automaticky co nejrychleji. Objednáním přes MMB může nastat prodlení, kdy nám chodí velké množství emailů, zejména před Vánoci někdy nestíháme obratem vyřizovat. Děkujeme za pochopení!
  • 24. 11. 2019, 9:42

  • Zobrazení

    19

  • Oblíbené

    0

Kategorie