Zobrazit přihlášovací formulář

2xsportovní triko/tričko Adidas Climalite/ClimaCol

Administrace

2xsportovní triko/tričko Adidas Climalite/ClimaCol

319 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Doprava: od 0 Kč
Obojí uvedená velikost 140, spodní triko Adidas Predator lehký a příjemný 100% polyester s technologií Climalite, délka 53cm, průramky 43cm, horní triko Adidas ClimaCool / Clima 365, délka předního dílu 57,5cm, zadního 61cm, průramky 43cm, reflexní prvky …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 10. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

2xsportovní triko/tričko Adidas Climalite/ClimaCol

319 Kč
MAMINKY, NAKOUKNĚTE I DO ALBA, POKUD NENÍ U INZERÁTU UVEDENO JINAK, PŘI KOUPI VÍCE VĚCÍ - PO ODKLIKNUTÍ DVOU INZERÁTŮ JE POŠTOVNÉ POLOVIČNÍ A U TŘÍ A VÍCE, ZCELA ZDARMA !!!
  • Popis zboží
Obojí uvedená velikost 140, spodní triko Adidas Predator lehký a příjemný 100% polyester s technologií Climalite, délka 53cm, průramky 43cm, horní triko Adidas ClimaCool / Clima 365, délka předního dílu 57,5cm, zadního 61cm, průramky 43cm, reflexní prvky + reflexní logo, cena dohromady, preferuji prodej jako komplet, děkuji..
ClimaCool je systém, ktery umožní vzduchu cirkulovat přímo u vaší pokožky a tím také odvede teplo a pot od pokožky.
Systém ClimaCool má za cíl regulovat tělesnou teplotu sportovce i běžného uživatele lépe než kterýkoli jiný konkurenční materiál. Systém ClimaCool funguje na základě kombinace větracích kanálků, trojrozměrných látek umožňujících cirkulaci vzduchu přímo u pokožky a materiálů, které regulují vlhkost a teplotu. Za pomocí kombinace těchto materiálů dochází k dokonalému odvodu potu a horka od Vaší pokožky. Výhodou oproti materiálu CLIMALITE, který zajišťuje pouze odvod vhkosti, je dodatečná ventilace zajištěna cirkulací vzduchu mezi oblečením a pokožkou. Vaše tělo bude zchlazené i za horkého počasí. Budete se cítit svěže za každého počasí a můžete se plně soustředit na sport a každý Váš pohyb.
CLIMALITE je materiál zajišťující odvod vhkosti a potu z Vaší pokožky. Udrží Vás déle v suchu ve srovnání s klasickými materiály.
Materiál CLIMALITE zajišťuje optimální regulaci vlhkosti. Materiály s označením CLIMALITE jsou vyrobeny ze 100% syntetických funkčních vláken. Materiál CLIMALITE na sebe váže vlhkost, kterou tělo vylučuje ve formě potu, a odvádí ji ven. Vaše tělo tak zůstává v suchu i při vyšší fyzické zátěži.
  • 8. 3. 2019, 11:14

  • Zobrazení

    88

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

!!!! POŠTOVNÉ ZDARMA !!!!
Krásná lehká žebrovaná čepice NIKE
Sportovní funkční triko/ tričko/ tílko REEBOK

Kategorie