Zobrazit přihlášovací formulář

Prodám novou knihu Bez tebe nepřežiju

Administrace

Prodám novou knihu Bez tebe nepřežiju

160 Kč 389 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 75 Kč
Prodám tuto úžasnou novou knihu pouze uložena v knihovně,1x čtena Bez tebe nepřežiju pc byla 389,-kč nyni prodej sleva za 150,-kč+pošta.Popis: 1× kniha, vázaná, 376 stran, 15,6 × 23,2 cm, česky Když Haregewoin Teferra během pouhých pár let ovdověla a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 6. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Prodám novou knihu Bez tebe nepřežiju

160 Kč
  • Popis zboží
Prodám tuto úžasnou novou knihu pouze uložena v knihovně,1x čtena Bez tebe nepřežiju pc byla 389,-kč nyni prodej sleva za 150,-kč+pošta.Popis: 1× kniha, vázaná, 376 stran, 15,6 × 23,2 cm, česky

Když Haregewoin Teferra během pouhých pár let ovdověla a přišla o dceru, její poklidný život příslušnice středních vrstev v Addis Abebě v Etiopii se zhroutil. Z Haregewoin, která přišla o své blízké a zůstalo jí jen málo pro co žít, se stala samotářka. Vyhnanství, do něhož se sama uchýlila, skončilo ve chvíli, kdy jí kněz z nedalekého kostela přivedl nejprve jedno a pak druhé osiřelé dítě a požádal ji, aby se o ně starala. K překvapení všech děti jen vzkvétaly a Haregewoin také.

Její pověst se šířila a u vrat před jejím domem se začaly objevovat děti různého věku. Brzy pečovala o šedesát dětí. Vedla neoficiální sirotčinec a školu a z první ruky poznávala největší problém své země a celého kontinentu: pandemii AIDS zanechávající za sebou miliony dětí bez rodičů, kteří by se o ně starali.

Autorka knihy Melissa Fay Greeneová píše pro New Yorker, Washington Post, New York Times Magazine a další časopisy. Napsala několik knih, z nichž dvě získaly nominaci na National Book Award. Žije v Atlantě ve Spojených státech s manželem Donem Samuelem a sedmi dětmi. Dvě z nich jsou adoptované z Etiopie.
  • 21. 9. 2021, 13:44

  • Zobrazení

    248

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Prodám zánovní dams. šedou sukýnku v.40/42
Prodám dams. zánovní topík vel.XS Zn.Amisu
Prodám nové luxusní dámské šaty z.IWWI v.46/48
Prodám zánov.dams.sport.mikinu z.Sportline v.40/42
Prodám nové Horké nápoje Paralen..
Prodám nové dámské lehké sport.kalhoty v.M/XXL
Prodám nové letní dámské kalhoty z.Freesky v.XXL

Kategorie