Zobrazit přihlášovací formulář

NÁDHERNÝ ZNAČKOVÝ BUTIKOVÝ SERVIS

Administrace

NÁDHERNÝ ZNAČKOVÝ BUTIKOVÝ SERVIS

590 Kč 890 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 135 Kč
Nádherná nová přátelská souprava, plná jasu, ZNAČKOVÁ, nikdy nepoužitá, značková, asi dva roky stará, stojí jen ve skleníku. Nádherný servis, ještě hezčí než na obrázku, plně vhodný i jako dárek. MÁ SKUTEČNĚ KRÁSNÉ BARVY A JE I PRAKTICKÁ - MÁ VELKÉ ŠÁLKY …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 1. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

NÁDHERNÝ ZNAČKOVÝ BUTIKOVÝ SERVIS

590 Kč
  • Popis zboží
Nádherná nová přátelská souprava, plná jasu, ZNAČKOVÁ, nikdy nepoužitá, značková, asi dva roky stará, stojí jen ve skleníku. Nádherný servis, ještě hezčí než na obrázku, plně vhodný i jako dárek. MÁ SKUTEČNĚ KRÁSNÉ BARVY A JE I PRAKTICKÁ - MÁ VELKÉ ŠÁLKY - A TAKÉ KONVICE JE VELIKÁ A ŠIROKÁ- dole šířka dna cca 18 cm, skoro 30 cm šířka v nejširším místě, měřeno s uchem, výška 16 cm. Šálek je velký - Výška je 6,5 cm, průměr 10,3 cm bez ucha, s uchem 13,5 cm. Nejen nádherná dekorace kuchyně, ale praktický servis pro dva na čaj i na kávu, kdo chce větší šálky, aby se tam vešlo více kávy . Značka Fati design, butikový servis, za PC 1295 Kč. VHODNÉ I JAKO DAR!
PŘIDÁM K TOMU NOVÝ KERAMICKÝ POMERANČ - solnička, jen mu chybí dole zátka, dá se lehce opatřit, ta zátka je plastová, univerzální. VŠE JEN VE SKLENÍKU - NEPOUŽITO.
  • 14. 11. 2019, 23:25

  • Zobrazení

    19

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie