Zobrazit přihlášovací formulář

3x capáčky pro holčičku NEXT, INCH BLUE

Administrace

3x capáčky pro holčičku NEXT, INCH BLUE

320 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
1. Riflové kočičkové capáčky NEXT Nádherné riflové capáčky s růžovým prošitím a vyšitou kytičkou a dalšími výšivkami. Styl balerínky, zapínání na suchý zip přes nárt. Na podrážce je barevná kočička a srdíčka, po stranách barevné kytičky, uvnitř capáčků…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

3x capáčky pro holčičku NEXT, INCH BLUE

320 Kč
  • Popis zboží
1. Riflové kočičkové capáčky NEXT
Nádherné riflové capáčky s růžovým prošitím a vyšitou kytičkou a dalšími výšivkami. Styl balerínky, zapínání na suchý zip přes nárt. Na podrážce je barevná kočička a srdíčka, po stranách barevné kytičky, uvnitř capáčků kytičková měkká bavlna. Značená velikost "Size 1" / 3-6 měsíců. Kupované nové, nošené velmi krátce, vynikající stav.
Cena 320 Kč

2. Bílé kožené kočičkové capáčky NEXT
Nádherné kožené capáčky s kočičkou. (White Leather Pram Shoes) Zapínání na suchý zip. Vhodné pro mimi holčičku na jaro, léto i teplý podzim. Svrchní materiál kůže, podrážka broušená kůže, vnitřek látkový, měkký, vypodložený. Značená velikost 1 / 3-6m, nositelné i déle. Botičky do kočárku (pro nechodící děti). Botičky jsou kupované nové, nošené krátce, velmi dobrý stav, bez vad. Jedinečné capáčky, doporučuji.
399 Kč sleva 79 Kč = 320 Kč

3. Bílé kožené capáčky s kytičkou a ptáčkem INCH BLUE
Kožené capáčky originál INCH BLUE. Ručně vyráběné anglické capáčky. Z nejkvalitnější rukavičkářské kůže. Kolem kotníku je jemná gumička, která udrží botičky na noze a zabraňuje jejich sklouznutí, aniž by způsobila otlaky.
Bílá na špičkách již ušpiněná, díky výrazné aplikaci stále pěkné. Capáčky jsou více nošené, vhodné na donošení. Jsou velmi praktické, snadno se obouvají. PC 599 Kč
100 Kč
  • Značka

    NEXT

  • Velikost

    68

  • Rozměry

    1. Riflové: na nožičku max. 10 cm 2. Kočičkové: délka stélky cca 10 cm 3. Inch blue: délka stélka 10 cm.

  • 10. 4. 2023, 21:00

  • Zobrazení

    557

  • Oblíbené

    0

Kategorie