Zobrazit přihlášovací formulář

Autosedačka Concord Transformer 15 až 36kg isofix

Administrace

Autosedačka Concord Transformer 15 až 36kg isofix

999 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 150 Kč
Nechcete se spokojit s obyčejnou autosedačkou? Hledáte něco mimořádného? Autosedačka Concord Transformer T je o krok napřed před ostatními sedačkami své kategorie. Díky mnoha bezpečnostním prvkům je tento model bezpečnější než jiné autosedačky. Concord…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 13. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Autosedačka Concord Transformer 15 až 36kg isofix

999 Kč
  • Popis zboží
Nechcete se spokojit s obyčejnou autosedačkou? Hledáte něco mimořádného? Autosedačka Concord Transformer T je o krok napřed před ostatními sedačkami své kategorie. Díky mnoha bezpečnostním prvkům je tento model bezpečnější než jiné autosedačky. Concord Transformer se přizpůsobí velikosti dítěte, veškerá nastavení navíc provedete naprosto jednoduše: stiskem tlačítka. Autosedačka Transformer Vás nezklame!
Transformer T je vybaven inteligentními bezpečnostními prvky

Transformer T má dvojitou skořepinu, díky tomu dítě lépe chrání v případě nárazu. Pro co nejlepší ochránu při nárazu ze strany je také vybaven chrániči hlavy a ramen. V autě Transformer T upoutáte pomocí iso-fix systému nebo i pomocí tříbodového pásu. Automaticky uzamknutelný vodič pásu jej udržuje bezpečnostní pás optimálně napnutý. Díky všem těmto prvkům dosahuje autosedačka Transformer dlouhodobě vynikajících výsledků v bezpečnostních testech.
Transformer T roste s dítětem

Ovládání autosedačky Transformer T je neskutečně snadné. Vše důležité je hotovo během okamžiku: stačí stisknout tlačítko a jednotlivé části nastavíte do Vámi požadované polohy plynule a bez námahy. Takto snadné ovládání je možné díky systému pracujícího pomocí stlačeného vzduchu. Autosedačka Transformer T se tak optimálně přizpůsobí velikosti dítěte. Patří do kategorie II/III (15-36 kg), pohodlně se v ní budou cítit všechny děti ve věku od 3 do 12 let.
Používaná, zašité dvě dírky na područkách.
  • 9. 1. 2019, 19:08

  • Zobrazení

    48

  • Oblíbené

    0

Kategorie