Zobrazit přihlášovací formulář

Kočárek Cam dinamico trojkombinace

Administrace

Kočárek Cam dinamico trojkombinace

3 800 Kč 4 500 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Prodám trojkombinaci kočárku Cam dinamico 2013. Obsahuje korbičku, autosedačku a vajíčko v hnědé barvě. Kočárek je po dvou dětech, tudíž je samozřejmě znát opotřebení, ale vše je plně funkční. Na konstrukci je sem tam škrábanec, což, si myslím,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 13. 8. 2017
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kočárek Cam dinamico trojkombinace

3 800 Kč
  • Popis zboží
Prodám trojkombinaci kočárku Cam dinamico 2013. Obsahuje korbičku, autosedačku a vajíčko v hnědé barvě.
Kočárek je po dvou dětech, tudíž je samozřejmě znát opotřebení, ale vše je plně funkční. Na konstrukci je sem tam škrábanec, což, si myslím, odpovídá užívání. Na korbičku ani autosedačku není potřeba žádný adaptér či nástavec. Vše se přidělává přímo na konstrukci. Přední kolečka jsou otočná s možností aretace, zadní kolečka jsou nafukovací. Kočárek je odpružený. Rukojeť je výškově nastavitelná.

Korbička má polohovací záda, když je miminko větší, může aspoň trochu koukat z kočárku. Dole jsou výklopné nožky, aby korbička mohla sloužit jako kolébka.Vnitřní část korbičky je bílá. Pouze na boku vnitřní strany se mi zatrhla nitka - viz foto, jinak v pořádku.

Vajíčko má 3- bodové pásy a samozřejmě novorozeneckou vložku. Stříšku lze v případě potřeby sundat.

Sporťák lze otočit po směru i proti směru jízdy. Zádová opěrka je sklopná zároveň s opěrkou pro nohy. Stříšku lze v zadní části srolovat a umožnit tak v horkých dnech lepší cirkulaci vzduchu.

Součástí kočárku je přebalovací taška, přebalovací podložka a pláštěnka, která pasuje jak na korbičku, tak na sporťák. ZDARMA přidám ještě pláštěnku na vajíčko.

POUZE osobní odběr.
  • Značka

    CAM

  • Rozměry

    rozložený sportovní kočárek (v., š., d.): 106×62×103 cm, složený podvozek (v., š., d.): 37×62×77 cm, hmotnost sportovní verze 11,7 kg. Vnitřní rozměr korby je 77×32 cm Vajíčko: rozměry: 58×43,5×65 cm, hmotnost: 3,6 kg

  • 28. 1. 2019, 15:14

  • Zobrazení

    3

  • Oblíbené

    0

Kategorie