Zobrazit přihlášovací formulář

Krásné vínové šatičky Desigual - S/M - supr stav

Administrace

Krásné vínové šatičky Desigual - S/M - supr stav

1 100 Kč 1 200 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 60 Kč
Prodám tyto moje milované fuchsiovo-vínové šatičky od Desigual :-) 100% originál. Jsou zkracované. Nádherný a velmi výrazný kousek pro Vás. Asymetrický střih nahoře s "vodou", na L straně bříška s uzlem a na L stehně s rozparkem. Vel. psaná S,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 2. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Krásné vínové šatičky Desigual - S/M - supr stav

1 100 Kč
Koupit
Prodám tyto moje milované fuchsiovo-vínové šatičky od Desigual :-) 100% originál. Jsou zkracované. Nádherný a velmi výrazný kousek pro Vás. Asymetrický střih nahoře s "vodou", na L straně bříška s uzlem a na L stehně s rozparkem.

Vel. psaná S, odpovídá, vhodné jsou pro S+M i štíhlejší L. Řadím do M, ale řiďte se prosím rozměry!!! Délka vepředu cca 93 cm, vzadu cca 100 cm. Průramky 42-53 cm, v oblasti pasu ve výšce uzlu 33-42 cm, přes boky 45-58 cm.

Materiál prvotřídní kvality, velmi příjemný na dotek i na nošení, krásně splývá podél těla, nemusí se žehlit. Je proti světlu lehce propustný. Cedulka je ustřihnutá, ale bude to bavlna s velkým podílem elastanu, jsou velmi pružné a hebké. Není to ten chladivý polyesterový materiál, ale splývavý měkký bavlněný elastický matroš :-)

Barvy odpovídají fotkám, základ je černo-vínovo-fuchsiový, nad uzlem je část květu v limetkově žluto-zelené a logo je vzadu precizně vyšito stříbrným lurexem.

Stav - šatičky jsou materiálově i barvičkami jako nové, takřka bez známek nošení, i když jsem je nosila hodně často a moc ráda, protože jsem je opravdu milovala, jsou úžasně příjemné. Šatinky jsou ale neodborně zkracované. Koupila jsem je zde od paní, která na to vůbec neupozornila a původně jsem je kvůli tomu chtěla hned poslat dál, ale jak jsem je zkusila, už jsem je nesundala :-) Jsou skutečně jako druhá kůže :-) Pravděpodobně měly nějaké poškození, které se tím zkrácením odstranilo, nevím, ale je to dole jak vidíte na fotkách pozašité asymetricky... Přiznám se, že mě to mrzelo, ale zvykla jsem si na to a pak už to vůbec neřešila, u této značky je asymetrie beztak běžná a ničemu nevadí. Bohužel jsem ale změnila zaměstnání a v novém máme přísný dresscode, asymetrie a krátké střihy nejsou povoleny, tak je už nemám kam unosit
  • 13. 3. 2024, 7:01

  • Zobrazení

    583

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

NÁDHERNÉ ŠATY TERRANOVA - S/M - TOP STAV
SUPER PARÁDNÍ SPORTOVNÍ ŠATIČKY - S

Kategorie