Zobrazit přihlášovací formulář

PEDIPED NAVIGATOR PINK

Administrace

PEDIPED NAVIGATOR PINK

999 Kč 1 499 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 70 Kč
Růžový model z řady pediped® Adventure Line je perfektní volbou, je voděodolný, pohodlný a navíc ho můžete prát v pračce. Díky 2 suchým zipům na nártu, lze dobře zajistit utažení, jsou vhodné pro i pro širší nožky a vyšší nárty. Bahno, voda, písek –…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 30. 10. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

PEDIPED NAVIGATOR PINK

999 Kč
  • Popis zboží
Růžový model z řady pediped® Adventure Line je perfektní volbou, je voděodolný, pohodlný a navíc ho můžete prát v pračce. Díky 2 suchým zipům na nártu, lze dobře zajistit utažení, jsou vhodné pro i pro širší nožky a vyšší nárty.
Bahno, voda, písek – tato bota vydrží cokoliv. Navigator je vyroben z ekologicky šetrných materiálů, které jsou dobré nejen pro vaše dítě, ale také pro životní prostředí.
- Pratelná v pračce
- Svršek syntetika - neoprenová podšívka - flexibilní podrážka ze surové gumy
- Schválená Americkou asociací podiatrů jako prospěšná pro zdravý vývoj nohou.
- Ekologicky šetrné materiály vznikají bez použití rozpouštědel, což přináší snížení emisí oxidu uhličitého i spotřeby vody a energie.
Součástí všech bot pediped® je Heel coushion - polštářek pod patou, který tlumí nárazy při chůzi či běhu, chrátí tak před deformací patní kosti a celý kosterní systém těla.
Čištění: Vložte boty do pračky. Pro dosažení nejlepších výsledků, doporučujem prát boty samostatně ve vlažné vodě na jemný program. Nepřidávejte bělidlo; používat tekutý čisticí prostředek. Nechte uschnout s otevřeným suchým zipem. Nevystavujte slunečnímu záření a nedávejte boty do sušičky.
  • 17. 3. 2023, 19:56

  • Zobrazení

    392

  • Oblíbené

    0

Kategorie