Zobrazit přihlášovací formulář

/SS427/ Stříbrné náušnice tyrkys čtverec

Administrace

/SS427/ Stříbrné náušnice tyrkys čtverec

550 Kč
Doposud žádný zájemce
Stříbrné náušnice tyrkys čtverec Materiál: stříbro 925/100 Barva materiálu: stříbrná s mírnou patinou v ozdobné části Specifikum: náušnice byly ručně vyrobeny, krásný šperk Centrální kámen: přírodní tyrkys, rozměr cca 7 mm průměr (kulatý) Barva…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 2. 10. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

/SS427/ Stříbrné náušnice tyrkys čtverec

550 Kč
Koupit
Stříbrné náušnice tyrkys čtverec

Materiál: stříbro 925/100
Barva materiálu: stříbrná s mírnou patinou v ozdobné části
Specifikum: náušnice byly ručně vyrobeny, krásný šperk
Centrální kámen: přírodní tyrkys, rozměr cca 7 mm průměr (kulatý)
Barva kamene: tyrkysová - modrá, modrozelená - často žíhaná(pozn.: tyrkys má mnoho barevných škál v zeleném a modrém spektru, foto zde je vysloveně orientační, někdy je šperk do zelena, jindy do světle či tmavě modra, s žíháním nebo bez - na přání zašlu autentické foto)
Tvar náušnice: čtverec
Délka náušnice: cca 12 mm
Šířka náušnice: cca 12 mm
Váha náušnic: cca 2,60 g
Zapínání: na puzetku


Ilustrační foto, každý šperk je originál díky ruční práci a přírodnímu kameni


Tyrkys
Tyrkys se vyznačuje tím, že je jedním z prvních kamenů, kterým se zdobily šperky. Je velmi lehký, křehký a často porézní.
Tyrkys nám daruje zároveň moudrost Nebe i Země. Pomáhá nám vyjádřit duševní poznatky, myšlenky a intuice formované naší duší a obojí pak spojit v každodenním životě. Našim slovům propůjčuje velkou sílu. Zabraňuje vstup záporných vlivů a škodlivých vibrací do naší aury a může je dokonce absorbovat. Už ve starém Egyptě šperkaři hojně využívali tyrkys. Má přirozenou schopnost přitahovat z vesmíru kladné, posilující energie a učinit naši duši přístupnou kráse. Podle starých pramenů bývá tyrkys označován za ochránce ctnosti a také se oněm říká, že zaručuje spolehlivost a přátelství. V rukou duševně čistých lidí zesiluje intuici, vyrovnanost, úspěch, štěstí a klid v rodině.
Léčitelé věří, že nás dokáže ochránit před jedy, toxiny, nehodami, uhrančivým pohledem, negativní energií. Přináší úspěch, štěstí. Pomáhá snad léčit i oční potíže, bolesti hlavy, zánět kloubů, a nemoci získané od zvířat
  • 18. 4. 2024, 8:35

  • Zobrazení

    302

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie