Zobrazit přihlášovací formulář

Prodám novou knihu Děvče z města mrtvých

Administrace

Prodám novou knihu Děvče z města mrtvých

99 Kč 269 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Prodám novou knihu Děvče z města mrtvých pc byla 269,-kč nyní prodej sleva za 99,-kč.Před branami milionové metropole Káhiry leží města mrtvých, obrovské hřbitovy, v jejichž mauzoleích a hrobkách jsou pochováni příslušníci majetných rodin. Vzhledem k…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 24. 6. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Prodám novou knihu Děvče z města mrtvých

99 Kč
  • Popis zboží
Prodám novou knihu Děvče z města mrtvých pc byla 269,-kč nyní prodej sleva za 99,-kč.Před branami milionové metropole Káhiry leží města mrtvých, obrovské hřbitovy, v jejichž mauzoleích a hrobkách jsou pochováni příslušníci majetných rodin. Vzhledem k bytové nouzi, která v Káhiře vládne, slouží hroby zároveň jako příbytky desetitisícům chudých Egypťanů. Ilegální osídlení je sice oficiálními místy trpěno, pro společnost jsou však obyvatelé těchto míst tabu.

Dvacetiletá Mona vyrostla spolu se sedmi mladšími sourozenci v tradičním islámském městě mrtvých Al-Shafi´i izolovaně od ostatního světa. Teprve poté, co získala místo v káhirské Centrální bance, poznává západně orientované velkoměsto se všemi svody moderního arabského světa. Mona se potácí mezi vírou v osud a snem o životě, o němž by rozhodovala sama. Své myšlenky a naděje svěřuje svému deníku.

Na podkladě těchto poznámek, obsáhlých rozhovorů a intenzivního pátrání přímo na místě, vypráví autor životní příběh Mony a líčí naprosto poprvé tabuizovaný svět měst mrtvých, jakož i myšlení a cítění jejich obyvatel.
  • 27. 12. 2019, 11:21

  • Zobrazení

    19

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Prodám novou pánskou košili z.Bygen v.XXL
Prodám zánovní pans.košili z.Majester v.XL
Prodám novou chlap.košili v.L 164-176
Prodám novou panskou košili vel.L 164-176
Prodám pěknou pánskou košili v.M Zn.C&A
Prodám novou luxus.pansk.košili z.H-Damiani v.L-XL

Kategorie