Zobrazit přihlášovací formulář

Lancôme La Nuit Trésor à la Folie 75 ml

Administrace

Lancôme La Nuit Trésor à la Folie 75 ml

1 649 Kč 3 299 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 65 Kč
La Nuit Trésor à la Folie vyjadřuje noc plnou spalující lásky, kdy se k sobě milenci zaplaveni absolutní láskou tisknou v pevném objetí. Ten pocit vášnivé lásky při kterém naprosto ztrácíte kontrolu. Hlavní ingrediencí vůně je damašské růže, kterou…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 7. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Lancôme La Nuit Trésor à la Folie 75 ml

1 649 Kč
  • Popis zboží
La Nuit Trésor à la Folie vyjadřuje noc plnou spalující lásky, kdy se k sobě milenci zaplaveni absolutní láskou tisknou v pevném objetí. Ten pocit vášnivé lásky při kterém naprosto ztrácíte kontrolu. Hlavní ingrediencí vůně je damašské růže, kterou podtrhuje lahodný vanilkový extrakt, doprovázený semínky tonky a pačuli.
Akord vanilkového elixíru lásky, tajná přísada této kompozice, vyvolává závrať plnou rozkoší a podtrhuje samotné srdce dřevité květinové vůně.
Ikonický La Nuit Trésor ve flakonu, který vypadá jako diamant se oděl do hutného rubínového odstínu, který symbolizuje žhnoucí mysl. Hrdlo je poprvé místo růže ovázáno černou skládanou stuhou, která nese stříbrný nápis: „à la folie“.
Otevírá se touhou, která rozechvívá každou buňku v těle. Úvod, který uhrane smysly! Záblesk pikantního růžového pepře způsobuje příjemné vibrace vzrušení, které vzápětí umocní tóny bergamotky a povzbuzující svěžest hrušky a černého rybízu.
Ústřední motiv srdce je ztělesněním exploze vášně. Jemný motiv damašské růže vkusně doprovází intenzivní a nádherné srdce jasmínu a okvětních plátků pivoňky.
Spodní tóny jsou prosycené návykovou smyslností. I konec této vůně dokáže sežehnout! Na samotném vrcholu tohoto smyslného odevzdání se představí neodolatelně přitažlivé výtažky z lusku vanilky Bourbon. Benzoin a semínka tonky, které jsou okořeněné pačuli a světlými dřevy ještě umocní smyslnost závěru kompozice a dodají mu hloubku.

Originál NOVÉ zboží edp 75ml TESTER v originál papírové krabičce bez celofánu s origiál uzávěrem flakonu.
  • 16. 1. 2019, 10:45

  • Zobrazení

    35

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Calvin Klein Women edt a Ck One edt vzorečky
Valentino Voce Viva Burberry Her vzorečky
Chloé Love Story a Nomade vzorečky
CACHAREL eden edp POUŽITÉ nyní 30 ml
CK Everyone toaletní voda unisex 100ml

Kategorie