Zobrazit přihlášovací formulář

Certifikované dívčí bačkorky/balerinky Befado

Administrace

Certifikované dívčí bačkorky/balerinky Befado

140 Kč 279 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Krásné bačkorky/balerinky pro holčičky v úžasné šedé melírkové barvě s ozdobnou látkovou mašličkou, káro růžovým lemováním a páskem pro upevnění kolem nožky na suchý zip. Vyztužená pata, nízký klínovitý podpatek, boky stabilizující chodidlo a pružná…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 28. 3. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Certifikované dívčí bačkorky/balerinky Befado

140 Kč
  • Popis zboží
Krásné bačkorky/balerinky pro holčičky v úžasné šedé melírkové barvě s ozdobnou látkovou mašličkou, káro růžovým lemováním a páskem pro upevnění kolem nožky na suchý zip. Vyztužená pata, nízký klínovitý podpatek, boky stabilizující chodidlo a pružná prodyšná podrážka zajistí nožičkám správný vývoj a pohodlí pro celodenní nošení doma i ve školce. Bačkorky s těmito vlastnostmi odpovídají požadavkům a nárokům na zdravé a pohodlné obutí Vašeho dítěte. Díky širokému pásku k upevnění kolem nohy na suchý zip se bota udrží dobře i na štíhlé nožce. Pásek lze odepnout z obuvi.

Kvalitní dětské boty Befado mají certifikát "Zdrowa stopa", což je obdoba české "Žirafky" a certifikát kvality ITC Zlín, a.s. Jsou vyvíjeny tak, aby ve všech směrech splňovaly přísná kritéria, která jsou kladena na dětskou obuv. Vývojáři firmy Befado konzultují své postupy s dětskými ortopedy.

Vždy přeměřujeme jeden pár od velikosti. Odchylka v řádu milimetru je přípustná. Na požádání rádi přeměříme konkrétní pár obuvi.

Již pouze vel. 24 a 25!
Vel. 24: délka vnitřní stélky 15,9 cm
Vel. 25: délka vnitřní stélky 16,5 cm
  • 29. 1. 2019, 8:15

  • Zobrazení

    13

  • Oblíbené

    1

Kategorie