Zobrazit přihlášovací formulář

SOUHLAS se zpracováním a poskytnutím osobním údajů

Administrace

SOUHLAS se zpracováním a poskytnutím osobním údajů

Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
2 ČÁST Jakým způsobem budou osobní údaje zpracovány a uchovávány? Osobní údaje budou zpracovávány strojově-elektronicky v písemné podobě- prostřednictvím počítačů a počítačových programů. Práva subjektu údajů , informace a přístup k osobním údajům …

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 21. 6. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

SOUHLAS se zpracováním a poskytnutím osobním údajů

  • Popis zboží
2 ČÁST
Jakým způsobem budou osobní údaje zpracovány a uchovávány?
Osobní údaje budou zpracovávány strojově-elektronicky v písemné podobě- prostřednictvím počítačů a počítačových programů.

Práva subjektu údajů , informace a přístup k osobním údajům

Jako subjekt údajů mám právo na přístup k mým osobním údajům, mám právo na jejich opravu nebo výmaz, popřípadě omezení zpracování. Mám právo požadovat informaci , jaké osobní údaje jsou zpracovány a mám právo požadovat vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů.
Dále mám právo vznést námitku na zpracování, jakož i na práva na přenositelnost údajů (to je právo získat osobní údaje, které se mne týkají, které jsem poskytl správci ve strukturovaném, běžně používaném a strojově čitelném formátu).
Souhlas mám právo kdykoliv odvolat,aniž by tím byla dotčena zákonnost zpracování založená na souhlasu uděleném před jeho odvoláním, pokud je zpracování založeno na čl. 6 odst. 1 písm. a) nebo č.9 odst.2 písm. A GDPR. To znamená, že takové právo nemám zejména tehdy, pokud je zpracování nezbytné pro splnění právní povinnosti, která se na správce vztahuje (zejména povinnosti vztahující se k LVTČ).
Jako subjekt údajů jsem informován o tom, že souhlas s poskytnutím údajů mohu odvolat odesláním emailu na adresu krakorova.martina@centrum.cz.

Jako subjekt údajů mám právo požádat o informaci o zpracování mých osobních údajů, přičemž tuto informaci je správce povinen mi bez zbytečného odkladu předat. Obsah informace je dán ustanovením §12 odst. 2 zákona č. 101/2000 Sb. O ochraně osobních údajů, ve znění pozdějších předpisů.
Jako subjekt mám v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů právo obrátit se na správce nebo na Úřad pro ochranu osobních ú
  • 16. 11. 2022, 11:49

  • Zobrazení

    201

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

DÍVČÍ POGUMOVANÝ KABÁT BUNDA MOTÝLI 3-4 ROKY 65742
chlapecká modrá džínová bunda 9 let 66399
NEPOUŽITÁ KOMBINOVANÁ BUNDA SÁČKO 12-13 LET 55109
CHLAPECKÁ MODRÁ OUTDOOROVÁ BUNDA 2-3 ROKY 65576
CHLAPECKÁ OUTDOOROVÁ BUNDA MODRÁ 11-12 LET 65422

Kategorie