Zobrazit přihlášovací formulář

Krásné výrazné šatičky bez ramínek - S/M

Administrace

Krásné výrazné šatičky bez ramínek - S/M

170 Kč 270 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 60 Kč
Nádherné pestrokvětované šatinky koupené zde, ale jsou na mě moc krátké, tak posílám dál. Výborný do pasu vypasovaný střih, od černého pásu záševky pro rozšířený áčkový střih. Vzadu do pružných žabiček. Přes prsa korzetový střih, myslím tím ne vyztužení,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 2. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Krásné výrazné šatičky bez ramínek - S/M

170 Kč
Koupit
Nádherné pestrokvětované šatinky koupené zde, ale jsou na mě moc krátké, tak posílám dál. Výborný do pasu vypasovaný střih, od černého pásu záševky pro rozšířený áčkový střih. Vzadu do pružných žabiček. Přes prsa korzetový střih, myslím tím ne vyztužení, ale takové ty prsní švy pro hezký tvar. K nošení klidně i s přiznanou podprsenkou, alespoň podle mého... vytvoří tak efekt špagetových nebo silných ramínek a nevypadá to špatně - viz foto :-)

Vel. UK 8, vhodné pro S+M. Délka 67 cm (sahají při výšce 174 cm cca do půlky stehen). Průramky 32-45 cm (díky žabičkám i materiálu jsou hodně pružné). Černý pás 33-43 cm, dolů se pak krásně rozšiřuje.

Materiál velmi pružný, neprůhledný, nemačkavý, příjemně splývavý: 96% polyester + 4% elastan. Není to ten lehoučký letní chladivý materiál, spíše takový viskózový typ.

Barvy odpovídají fotkám, velmi výrazné, zářivé, krásné.

Stav - stále na nošení moc pěkné, ale byly asi hodně nošené, zevnitř jsou místy žmolíčky a našla jsem zevnitř flíček, který není z pohledové strany vidět a místy povolené šití (viz fota). Snadné stažení pár stehy. Žabičky jsou neporušené, krásně pruží, bez vady. Šatičky jsou z pohledové strany stále parádní!!!
  • Velikost

    M

  • 9. 12. 2023, 18:18

  • Zobrazení

    235

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

NÁDHERNÉ ŠATY TERRANOVA - S/M - TOP STAV
SUPER PARÁDNÍ SPORTOVNÍ ŠATIČKY - S

Kategorie