Zobrazit přihlášovací formulář

Hartan Kočárek trojkombinace,skladný,

Administrace

Hartan Kočárek trojkombinace,skladný,

3 000 Kč 4 000 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
luxusní kombinovaný kočárek,Původní cena 30000,-kč, je po dvou dětech, vypadá ještě hodně zachovale. Skladný do autobusu či malého kufru v autě. Možnost slevy !!! S prostornou korbou a sportovní nástavbou, varianta s vyjímatelnou taškou pro miminko;…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 3. 5. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Hartan Kočárek trojkombinace,skladný,

3 000 Kč
  • Popis zboží
luxusní kombinovaný kočárek,Původní cena 30000,-kč, je po dvou dětech, vypadá ještě hodně zachovale. Skladný do autobusu či malého kufru v autě. Možnost slevy !!!
S prostornou korbou a sportovní nástavbou, varianta s vyjímatelnou taškou pro miminko; kočárek je vybaven polohovací střechou, sportovní verze kočárku s teleskopickou rukojetí - kočárek lze umístit tak, že vidíte na dítě nebo se dítě dívá ven (viz. další foto),v dolní části nákupní koš do 5 kg,extra odlehčená letní varianta sporťáku; kočárek je vybaven polohovací střechou, sportovní sedačka má polohovací opěrku zad a nohou; polstrované 5-bodové pásy; odnímatelné madlo,pláštěnka proti dešti; slunečník a stínítko proti slunci, ergonomická, teleskopicky nastavitelná rukojeť; otočná přední kola (možnost aretace),adaptér na autosedačky Maxi Cosi Cabrio Fix, Pebble Maxi Cosi, Römer Baby Safe Plus SHR, Cybex Aton - výborné v momentě kdy miminko spí a vystupujete z auta (nebudíte jej při překládání za vajíčka do hlubokého kočárku),po složení malý objem, lehce skladovatelný; pevná a super lehká hliníková konstrukce,po složení malý objem, lehce skladovatelný,autosedačka pro nejmenší Baby Point včetně stříšky (vhodné při přenášení z auta když mrholí, prší nebo sněží, včetně krycího dílu a 2x vložka pro novorozence,zimní vak, jarní vak, taška do hluboké varianty kočárku. Náručník na ruce do zimního počasí.
  • 31. 10. 2019, 0:41

  • Zobrazení

    92

  • Oblíbené

    1

Kategorie