Zobrazit přihlášovací formulář

ŠATY PRO DRUŽIČKY A JINÉ SLAVNOSTNÍ PŘÍLEŽITOSTI

Administrace

ŠATY PRO DRUŽIČKY A JINÉ SLAVNOSTNÍ PŘÍLEŽITOSTI

490 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Šatičky k zapůjčení.NEPRODEJNÉ. Chcete mít princeznu na slavnostní příležitosti, tak si neváhejte zamluvit tyto nádherné šatičky. V reálu jsou daleko hezčí. (nabízíme velikosti 2,4,6,8,10,12 a 14 let) Dětské, společenské šaty je možné zapůjčit a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 6. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ŠATY PRO DRUŽIČKY A JINÉ SLAVNOSTNÍ PŘÍLEŽITOSTI

490 Kč
  • Popis zboží
Šatičky k zapůjčení.NEPRODEJNÉ.
Chcete mít princeznu na slavnostní příležitosti, tak si neváhejte zamluvit tyto nádherné šatičky. V reálu jsou daleko hezčí.
(nabízíme velikosti 2,4,6,8,10,12 a 14 let)
Dětské, společenské šaty je možné zapůjčit a vyzkoušet na adrese provozovny FOXYMÓDA, Lidická 467, Pohořelice Brno-venkov.. Pokud nemůžete přijet osobně, máme uvedeny u šatiček rozměry.
Cena půjčovného 490,-Kč / 4 dny + vratná kauce 2000,-Kč.(včetně dnů vyzvednutí a vrácení šatů). Při nedodržení lhůty půjčovného účtujeme sazbu 100,-Kč za každý započatý den. ŠATY NEPERETE!!!
ZAPŮJČENÍ PŘES E-SHOP Půjčovné 490,- Kč/ 4dny+ 2000,- Kč kauce + poštovné dle tarifu ČP . Nezapočítáváme dobu, kdy jsou šaty přepravovány poštou. Šaty neperete a v přiložené obálce vracíte na vaše náklady zpět na naši adresu provozovny. Po obdržení balíku šaty zkontrolujeme. Pokud jsou šaty silně znečištěny nebo poškozeny (skvrny od červeného vína, fixy, trávy, propálený od cigarety apod.), popřípadě chybí část šatů nebo jiného doplňku, bude vám odečtena z kauce poměrnáčást. Běžné zašpinění nám nevadí.
Při nedodržení lhůty půjčovného ( navrácení šatů do tří pracovních dnů na prodejnu od akce ), účtujeme sazbu za každý započatý den 100,- Kč. Pokud bude vše v pořádku, kauce je obratem vrácena v plné výši zpět na váš účet, ze kterého byla kauce hrazena
UPOZORNĚNÍ : NUTNÁ REZERVACE FORMOU ZAPLACENÍ KAUCE A PŮJČOVNÉHO.
Při zájmu o dětské společenské šaty uvádějte datum, na kdy kostým potřebujete, musíme prověřit, zda jsou na uvedený termín šaty volný. Poté zašleme podklady (kauce+ půjčovné + poštovné a balné). Po připsání platby rezervaci potvrdíme.
Velikost uvedena výrobcem 12 let.
Barva IVORY - SLONOVINA
  • Velikost

    152

  • Rozměry

    pod průramky 39 cm, pas ( v místě řasení ) 36 cm, délka šatů od ramene 104 cm

  • 5. 2. 2019, 19:13

  • Zobrazení

    31

  • Oblíbené

    0

Kategorie