Zobrazit přihlášovací formulář

Inglesina systém Otutto Vichy, podvozek + dárek

Administrace

Inglesina systém Otutto Vichy, podvozek + dárek

15 990 Kč 27 480 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Otutto Deluxe, aneb když se elegance pojí s funkčností. dárek , novorozenecký pytek v hodnotě 1290 Kč Otutto Deluxe je modulární systém, který si Vás získá svým romantickým a vytříbeným stylem. Každý detail byl navržen tak, aby poskytoval Vašemu…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 20. 4. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Inglesina systém Otutto Vichy, podvozek + dárek

15 990 Kč
  • Popis zboží
Otutto Deluxe, aneb když se elegance pojí s funkčností. dárek , novorozenecký pytek v hodnotě 1290 Kč


Otutto Deluxe je modulární systém, který si Vás získá svým romantickým a vytříbeným stylem. Každý detail byl navržen tak, aby poskytoval Vašemu dítěti maximální pohodlí a bezpečí a Vám příjemný zážitek. Speciální propojená rukojeť Vám umožní řídit kočárek jen jednou rukou. Snadnost řízení zajišťují také kolečka, která jsou vybavena kuličkovými ložisky a dálkové ovládání aretace předních koleček, které je po ruce. Lehký, pevný podvozek je vyroben na nejvyšší technologické úrovni. Eleganci mu dodávají chromované trubky a ráfky koleček, které upoutají pozornost na první pohled. Všechny prvky systému lze jednoduše připojit i odpojit, takže hluboký kočárek snadno změníte na sportovní a naopak. Vanička má romantický vzhled, je velká a navržena v souladu se všemi bezpečnostními normami – lze ji použít na procházky, i v autě pomocí speciální sady Auto Kit. Sportovní kočárek je velmi pohodlný a prostorný, Vaše děťátko ho může používat od prvních měsíců života. Před deštěm a větrem ho chrání zateplený nánožník, pláštěnka a ventilovaná boudička. Reverzibilní sedadlo mu umožňuje sedět po i proti směru jízdy, čelem k mamince i do světa. Nová autosedačka Huggy, se svým speciálně navrženým tvarem, poskytuje větší ochranu při bočním nárazu, přičemž úhel sklonu opěradla nabízí více pohodlí pro dítě. Autosedačka je také nově vybavena větracími otvory. Upevňování či vyjímání sedačky z auta na podvozek a naopak lze provést jednou rukou, což z něj dělá ideální kočárek pro děti od narození až do tří let.
Systém Otutto Deluxe se skládá z:
• Sportovní části s boudičkou a nánožníkem
• Podvozku
• Hluboké vaničky s taškou na rukojeť
• Autosed
  • Značka

    INGLESINA

  • Rozměry

    K systému si můžete vybrat podvozek v barvě Bianco nebo Ardesia nebo Quad Black Základnu do auta nebo bázi Isofix lze zakoupit samostatně. Vlastnosti sportovního kočárku: - Sportovní kočárek vhodný k používání od narození do 15 kg (cca 3 let).

  • 20. 7. 2018, 11:06

  • Zobrazení

    20

  • Oblíbené

    0

Kategorie