Zobrazit přihlášovací formulář

Školní batoh Beckmann / zdravý batoh / aktovka kůň

Administrace

Školní batoh Beckmann / zdravý batoh / aktovka kůň

2 799 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 100 Kč
Batoh je vyroben z vysoce otěru i vodě odolných materiálů, zajištuje pevnost a odolnost při každodenním i nešetrném používání. Dno batohu je z vícegramážové, voděodolné a otěruvzdorné, povrchově upravené látky a plastových "nožiček". Školní batohy…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 25. 9. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Školní batoh Beckmann / zdravý batoh / aktovka kůň

2 799 Kč
  • Popis zboží
Batoh je vyroben z vysoce otěru i vodě odolných materiálů, zajištuje pevnost a odolnost při každodenním i nešetrném používání. Dno batohu je z vícegramážové, voděodolné a otěruvzdorné, povrchově upravené látky a plastových "nožiček". Školní batohy Beckmann patří mezi ty nejlehčí na trhu. Batoh má blikací diodové světýlko, které chrání dítě v mlze i šeru je opravdu pro bezpečí vašeho dítěte důležitým prvkem. Není nutno dobíjet - baterie vydrží několik let. Po všech stranách batohu jsou umístěn vysokoreflekční prvky zajištující bezpečnost i v šeru. Batoh Beckmann má celkově 4 hlavní kapsy. Na stranách 2 svislé kapsy vhodné například pro láhev nebo přezůvky, přední kapsa je určena pro svačinový box. Největší kapsa je kryta víkem batohu, to se připíná dvěmi kvalitními sponami. Při velmi silném dešti najdete ve víku také pláštěnku s vysokoreflexními prvky, kterou přes batoh rychle a lehce přetáhnete. Popruhy jsou měkkce polstrované s možností horního přitažení k zádům. Široký polstrovaný bederní pás a výškově nastavitelný hrudní pás zabrání padání popruhů z ramen při běhu nebo delší chůzi. Zádová část je měkká a perfektně odvětraná. Originální hliníková lišta v zádové části batohu, kterou lze vytáhnou i kvůlu praní a vytvarovat podle zad, zajištuje pevnost a zdravé nošení batohu. Navíc celá konstrukce výrazně odlehčuje zátěž na záda dítěte.
22 litrový obsah poskytuje dostatek místa a jednokomorový prostor je ideální. Tento prostor má designovou podšívku a najdete zde větší kapsu na velké sešity a nově kapsu na ipad.
Nosnost 8 kg.
Nošený komplet v hezkém stav.
V ceně batoh + pouzdro + box na svačinu. Vše ve stejném designu.
Viz obrázek (akorát růžová barva a chybí láhev na piti).
Původní cena nového setu 4500,-
  • 18. 7. 2018, 6:08

  • Zobrazení

    40

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Teepee stand Vigvam design les
Ložní prádlo povlečení
Dřevěné auto abeceda
Dětská kniha obrázková encyklopedie pro děti
Hnědá kožená kabelka dámská Coccinelle
Softshelová bunda softhell bundička
Modré tenisky GANT

Kategorie