Zobrazit přihlášovací formulář

Aheloy Bulharsko 2kk

Administrace

Aheloy Bulharsko 2kk

1 093 950 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Bulharsko Aheloy Nové apartmány u Černého moře v Bulharsku v letovisku Aheloy 8271 Dovolujeme si Vám nabídnout velmi pěkný, úplně nový aprtmán 2+kk o rozloze 68m2. Apartmán se nachází v krásném apartmánovém komplexu s dvěmi venkovními bazény…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 20. 6. 2018
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Aheloy Bulharsko 2kk

1 093 950 Kč
  • Popis zboží
Bulharsko Aheloy

Nové apartmány u Černého moře v Bulharsku v letovisku Aheloy 8271

Dovolujeme si Vám nabídnout velmi pěkný, úplně nový aprtmán 2+kk o rozloze 68m2. Apartmán se nachází v krásném apartmánovém komplexu s dvěmi venkovními bazény nedaleko od břehu Černého moře a od pláže v letovisku Aheloy v Bulharsku.



Celková cena: 42 900 EUR za nemovitost s DPH.



Celková plocha:73m2 (včetně balkonu a společných částí).

Podlaží:2



Komplex představuje rekreační komplex s kontrolovaným a omezeným vstupem pouze pro vlastníky apartmánu a pro ubytované hosty, který je situovaný ve městě Aheloy, cca.400 metrů od břehu Černého moře a od pláže.

Komplex je celkově oplocen, má velice krásnou udržovanou zachradu, dva krásné bazény, jeden je spíše vhodný pro děti, druhý je velký pro milovníky plavání. Tento komplex je ideální pro relaxaci a ubytování rodin s dětmi.

Rezidenti komplexu mohou využívat venkovní bazén, lehátka a slunečníky, víceúčelové hřiště na tenis, volejbal a fotbal, hřiště s venkovním fitness a stolním tenisem, venkovní barbecue gril, soukromé bezplatné parkoviště. K dispozici je pro malé děti dětský koutek a dětský plavecký bazén.
  • 23. 6. 2018, 17:01

  • Zobrazení

    17

  • Oblíbené

    0

Kategorie