Zobrazit přihlášovací formulář

4x polobotky balerínky MKIDS PROTETIKA PEGRES ESSI

Administrace

4x polobotky balerínky MKIDS PROTETIKA PEGRES ESSI

290 Kč 680 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 104 Kč
Kožené polobotky - uzavřené sandálky - balerínky pro malou holčičku. Některé nové. Prodej jednotlivě. Vhodné na jaro nebo léto. 1. Malinově růžové motýlkové balerínky zn. MKIDS Luxusní tmavě růžové balerínky - sandálky italské značky Mkids. Zapínání…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

4x polobotky balerínky MKIDS PROTETIKA PEGRES ESSI

290 Kč
  • Popis zboží
Kožené polobotky - uzavřené sandálky - balerínky pro malou holčičku. Některé nové. Prodej jednotlivě. Vhodné na jaro nebo léto.

1. Malinově růžové motýlkové balerínky zn. MKIDS
Luxusní tmavě růžové balerínky - sandálky italské značky Mkids. Zapínání na suchý zip, zdobené motýlkem a kytičkou. Materiál velur, barva fuchsia. Znač.vel. 19. Vzíté jen 2x, naprosto vynikající stav jako nové - jen trochu ušpiněná podrážka. Neokopnuté, nesešlápnuté, nemají ani škrábaneček. S původní krabicí.
PC 640 Kč sleva 300 Kč = 340 Kč

2. Lila fialkové kožené kytičkové balerínky PROTETIKA
Krásné světle lila fialkovo-růžové kožené boty s bíle zdobenou kytičkou. Vzor LOLA. Zapínání na suchý zip. Certifikované se žirafkou. Znač.vel.19, jsou mírně větší. Téměř nenošené, vzíté jen párkrát na cestu do auta a zpět. Neokopané, jen mírně ušpiněná podrážka a snad trošku kolem špiček. Kolem špiček a dokola botičky bez vad, bez škrábanců.
PC 680 Kč sleva 390 Kč = 290 Kč

3. NOVÉ Červené kytičkové kožené balerínky PEGRES
Nádherné nové uzavřené sandálky. Broušená kůže, zdobené postříbřenou kytičkou. Vhodné pro na jaro nebo léto. Certifikované s žirafkou. Znač.vel.19. Nové s cedulkou v původní krabičce.
PC 595 Kč sleva 250 Kč = 345 Kč

4. NOVÉ Červeno-růžové celoroční kožené boty ESSI
Zdobené růžovým a béžovým proužkem. Zapínání na široký suchý zip - velmi praktické a snadno se obouvají. Vhodné od jara do podzimu. Znač.vel.19, cca odpovídá. Boty jsou nové, nenošené (bohužel dcera nestačila unosit). Pouze vyzkoušené, nenošené, zcela nové. Pozn.na pravé botičce jsou na špičce 3 malé drobounké rýpanečky, asi jsem tak už koupila. ničemu nevadí, uvádím pro přesnost, je to téměř neznatelné, ale zohledňuji v ceně.
PC 695 Kč sleva 380 Kč = 315 Kč
  • Značka

    MKIDS PROTETIKA

  • Velikost

    19

  • Rozměry

    1. Malinové Mkids: vnitřní stélka cca 12 cm.2. Růžové Protetika: vnitřní stélka cca 12 cm.3. Červené PEGRES: vnitřní stélka cca max. 12 cm.4. Červené ESSI: Vnitřní stélka cca 12 cm.

  • 14. 5. 2023, 18:29

  • Zobrazení

    338

  • Oblíbené

    1

Kategorie