Zobrazit přihlášovací formulář

Krásné květované princess šaty H&M - M

Administrace

Krásné květované princess šaty H&M - M

370 Kč
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 60 Kč
Velice poutavé šatičky s květovaným jakoby inkoustem malovaným motivem z H&M. Velmi slušivý ženský princess střih s prsními záševky pro krásný tvar, do pasu vypasovaný a od přestřižení dolů pak áčková sukýnka. Všestranně využitelné šatičky vhodné jak do…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 2. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Krásné květované princess šaty H&M - M

370 Kč
Koupit
Velice poutavé šatičky s květovaným jakoby inkoustem malovaným motivem z H&M. Velmi slušivý ženský princess střih s prsními záševky pro krásný tvar, do pasu vypasovaný a od přestřižení dolů pak áčková sukýnka. Všestranně využitelné šatičky vhodné jak do práce, tak pro běžné volnočasové nošení. Krásné k balerínkám, sandálkům, lodičkám i k vysokým podpatkům. Můžete doplnit páskem, ale krásné i bez něj. V chladnějších dnech doplňte džískou či sáčkem :-) Prodej bez pásku.

Vel. M plně odpovídá. Délka 88 cm až dolů, délka k přestřižení v pase 39 cm. Průramky 42-48 cm, pas v místě přestřižení 36-42 cm.

Materiál kvalitní, hustě tkaný, takže trošinku teplejší, 98% polyester + 2% elastan. Vhodné jsou tak k téměř celoročnímu nošení, jen ne do veder, nejlépe na jaro, podzim.

Barvy odpovídají fotkám, na bílém základu je moc krásný inkoustově modrý (indigo) květinový motiv.

Stav - koupené zde před pár dny, ale jsou mi krátké, takže mnou nošené nebyly, ale nošení je od předchozí majitelky znát, je vidět, že byly její oblíbené, mají už prací chloupek, jakoby žmolíčky, jsou ale jinak bez vady a kdyby nebyly pro mě tak krátké, parádně bych je unosila, jsou stále na nošení pěkné. Nové šaty od nich ale nečekejte.
  • Značka

    H&M

  • Velikost

    M

  • 13. 3. 2024, 7:02

  • Zobrazení

    375

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

NÁDHERNÉ ŠATY TERRANOVA - S/M - TOP STAV
SUPER PARÁDNÍ SPORTOVNÍ ŠATIČKY - S

Kategorie