Zobrazit přihlášovací formulář

Kočárek Graco Quattro Tour Deluxe

Administrace

Kočárek Graco Quattro Tour Deluxe

3 000 Kč 3 900 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Prodám pěkný sportovní kočárek QoGraco Quattro Tour Deluxe s vkládací taškou a autosedačkou. Kočárek může sloužit už od narození. Obsahuje vložnou tašku pro malé miminko. Dále je součástí kočárku autosedačka, která se dá snadno napojit na kočárek,…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 11. 6. 2014
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kočárek Graco Quattro Tour Deluxe

3 000 Kč
  • Popis zboží
Prodám pěkný sportovní kočárek QoGraco Quattro Tour Deluxe s vkládací taškou a autosedačkou.
Kočárek může sloužit už od narození. Obsahuje vložnou tašku pro malé miminko.
Dále je součástí kočárku autosedačka, která se dá snadno napojit na kočárek, nebo na základní podstavec do auta. Ke kočárku nabízím také tašku , která se připojí na madlo, nánožník a pláštěnku.

Popis zboží :
Graco Quattro Tour Deluxe robustní čtyřkolový kočárek anebo i cestovní systém s autosedačkou. Pevná konstrukce z eloxovaného hliníku je odpružená jen mírně. Hrubší kola s výrazným dezénem jsou vepředu zdvojená pro ještě větší stabilitu. Výhodou je i prostorný nákupní košík, který vzadu dokážeš sklopit pro lepší přístup.

Zádovou opěrku neotočného sedadla můžeš polohovat až do lehu. Součástí sedadla je i vymezovací polštářek. Ke kočárku nelze připojit hlubokou vaničku, dá se ale nahradit vložnou taškou Cosycot s ložnou plochou 58x24 cm. Ta je již v základní výbavě kočárku. Při vkládání vložné tašky je ale potřené úplně zvednout opěrku nožiček. Kromě toho můžeš miminko vozit i v autosedačce Graco nakliknutelné na dětský pultík bez potřeby adaptérů.
  • 20. 7. 2018, 22:16

  • Zobrazení

    13

  • Oblíbené

    0

Kategorie