Zobrazit přihlášovací formulář

Hodinky se senem FENZ Fieno - dovoz Itálie

Administrace

Hodinky se senem FENZ Fieno - dovoz Itálie

3 892 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Fenz je italská značka z Trentina, která byla založena dvěma přáteli, jež měli společnou touhu vytvořit identitu značky nesoucí jistý elegantní a exkluzivní design. S pomocí místních firem zaměřujících se na řemeslo vytváří doplňky z přírodních materiálů…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 5. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Hodinky se senem FENZ Fieno - dovoz Itálie

3 892 Kč
  • Popis zboží
Fenz je italská značka z Trentina, která byla založena dvěma přáteli, jež měli společnou touhu vytvořit identitu značky nesoucí jistý elegantní a exkluzivní design. S pomocí místních firem zaměřujících se na řemeslo vytváří doplňky z přírodních materiálů jako jsou korek, dřevo, papír a dokonce i kámen. Fenz je eco – friendly firma a její kreativita vychází z území, které je typické pro ty, kteří milují přírodu, outdoor sport, zábavu, relax. Fenz je projekt, který přinese lidem jiný styl myšlení.

Hodinky z nerezové oceli zdobené opravdovými senem, které je zpracované speciální úpravou. Ploché milerální sklo s logem značky Fenz.

Pásek je vyroben z recyklovaného celulózového ,,papíru´´.

Technologie Ronda 763 Quartz

Rozměry:
ciferník: průměr 42 mm
pásek: 37,5 cm

Máte zájem o tento produkt? Kontaktujte nás na e-mailu info@trifunfit.com nebo můžete zboží objednat přímo na stránkách našeho e-shopu Všechny produkty Fenz jsou pouze na objednávku. Zboží dodáváme nejméně dvakrát za měsíc dle Vašich požadavků. Dodací lhůta je 2- 10 dnů dle země, kam je zboží posíláno.
  • 17. 2. 2019, 0:07

  • Zobrazení

    4

  • Oblíbené

    0

Kategorie