Zobrazit přihlášovací formulář

Pěkné krátké minišaty Desigual - M/L

Administrace

Pěkné krátké minišaty Desigual - M/L

390 Kč 470 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 60 Kč
Nabízím tyto kraťoučké bavlněné minišatičky nebo delší top s nastavitelnými ramínky od Desigual. Koupené vloni zde, ale ani jednou na sobě, necítím se na ně, jsou hodně krátké a ani k legínám už na ně nemám figuru. Nahoře i dole do pružné gumy skryté v…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 2. 2016
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Pěkné krátké minišaty Desigual - M/L

390 Kč
  • Popis zboží
Nabízím tyto kraťoučké bavlněné minišatičky nebo delší top s nastavitelnými ramínky od Desigual. Koupené vloni zde, ale ani jednou na sobě, necítím se na ně, jsou hodně krátké a ani k legínám už na ně nemám figuru. Nahoře i dole do pružné gumy skryté v tunýlku, střihem od pásu pod prsy pytlovité, jakoby balonové. Mandaly s beruškou i stříkané nápisy jsou našité na vzorovanou látku.

Velikostí budou vhodné pro M+L, prosím měřte!!! Délka včetně nastavitelných ramínek cca 78 +- 8 cm. Průramky 35-49 cm, červený pás pod prsy 37-44 cm, přibližně v oblasti pasu 44-53 cm (měřeno středem horní mandaly a přes našitý stříkaný nápis "la"), v nejširším místě přes zadek 52-60 cm (měřeno středem spodní mandaly a přes nápis "vida"). Šířka spodní gumičky 42-72 cm.

Stav - mnou nenošené, ale slečna je nosila ráda a často, je to už na nich znát, ale stále jsou na nošení pěkné, jsou bez vady. Ještě někomu poslouží. Obnošenost zohledněna v ceně.

Poštovné: 58,- kč

#mini #minišaty #top #tunika
  • 10. 6. 2022, 21:11

  • Zobrazení

    371

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

NÁDHERNÉ ŠATY TERRANOVA - S/M - TOP STAV
SUPER PARÁDNÍ SPORTOVNÍ ŠATIČKY - S

Kategorie