Zobrazit přihlášovací formulář

ČERNÁ cestovní ergonomická taška, objem 12L

Administrace

ČERNÁ cestovní ergonomická taška, objem 12L

599 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 0 Kč
... skvělá malá taška s velkým úložným prostorem. Abyste zvládli všechny dny na cestách, je nezbytné, abyste měli všechny věci (počítač, peněženka, mobilní telefon, deštník a klíče) stále po ruce. Pomůže Vám udržet ve věcech pořádek. Je odolná a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ČERNÁ cestovní ergonomická taška, objem 12L

599 Kč
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
  • Popis zboží
... skvělá malá taška s velkým úložným prostorem. Abyste zvládli všechny dny na cestách, je nezbytné, abyste měli všechny věci (počítač, peněženka, mobilní telefon, deštník a klíče) stále po ruce. Pomůže Vám udržet ve věcech pořádek. Je odolná a ergonomická. Tato taška vyhovuje různým potřebám - ať už jedete do práce, nebo jste aktivní ve svém volném čase. Taška přes rameno má praktickou vnější přihrádku, a tak budete mít klíče, telefon, atd. stále po ruce. Tašku přes rameno můžete snadno pověsit na rukojeť kufru, což Vám zpříjemní cestování. Má 2 praktické vnitřní síťované přihrádky, které Vám pomohou například s uspořádáním kabelů a nabíječek. 2 boční přihrádky jsou skvělé na lahve nebo skládací deštníky. Vnější přihrádka je perfektní na věci, ke kterým potřebujete mít rychlý a snadný přístup, i když je taška pověšená na kufru. Extra ochrana pro váš laptop v samostatné vatované přihrádce. Tašku snadno složíte, když ji zrovna nepotřebujete. Nové, originálně balené zboží, bez vad. Ihned k odeslání !

.........................................................

Návod na údržbu:
Ruční praní, chladná voda (30 °C). Perte samostatně. Před praním zapněte zip. Nebělit. Nesušte v sušičce. Nežehlit. Sušte zavěšené na prádelní šňůře.

.........................................................

Materiál:
Látka: 100% polyester. Spodní část: syntetická guma. Zip: mosaz, 100% polyester.
  • Velikost

    XL

  • Rozměry

    šířka: 39 cm, hloubka: 11 cm, výška: 28 cm, objem: 12 L

  • 24. 5. 2020, 15:32

  • Zobrazení

    77

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

VELKÁ MODRÁ TAŠKA / VAK 76 L (super na prádlo !)
Modrá nákupní taška, objem 36 L

Kategorie