Zobrazit přihlášovací formulář

Autosedačka kiddy Infinity pro 9 - 18 kg

Administrace

Autosedačka kiddy Infinity pro 9 - 18 kg

950 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Rezervace
Doprava: od 150 Kč
POUŽÍVANÁ, SUPER STAV, NEBOURANÁ, Z NEKUŘÁCKÉHO AUTA, Nepředstavitelná lehkost sezení: Dětská autosedačka kiddyinfinity PRO spolu s originálním ochranným pultíkem kiddy je nejlehčí autosedačkou své kategorie. V roce 2007 v testu autosedaček organizace…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 13. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Autosedačka kiddy Infinity pro 9 - 18 kg

950 Kč
  • Popis zboží
POUŽÍVANÁ, SUPER STAV, NEBOURANÁ, Z NEKUŘÁCKÉHO AUTA,
Nepředstavitelná lehkost sezení: Dětská autosedačka kiddyinfinity PRO spolu s originálním ochranným pultíkem kiddy je nejlehčí autosedačkou své kategorie. V roce 2007 v testu autosedaček organizace Stiftung Warentest odsunula všechny srovnatelné produkty včetně isofixových systémů na zadní místa. Kiddyinfinity pro kombinuje nejvyšší možnou bezpečnost s uživatelsky přátelskou jednoduchostí.
+Originální ochranný pultík kiddy
Když jde o bezpečnost v autě, je nezbytným pomocníkem originální ochranný pultík kiddy. V případě čelního nárazu pohltí kinetickou energii nárazu a ochrání svého pasažéra před zraněním krční páteře.
+Vysoce kvalitní absorbující materiály
+Odolný potah, snímatelný, pratelný
+Integrované výškové nastavení,Unikátní regulační mechanismus umožňuje nastavení autosedačky do výšky pouhým pohybem jedné ruky tak, aby dítě sedělo bezpečně a pohodlně.
+Komfortní postranní opěrky hlavy, umožňují dobrou oporu hlavičky, díky čemuž nemůže
dojít k jejímu svalení na stranu. Pohodlné polstrování a prodyšný materiál thermotex se vždy postarají o příjemné cestování.
+Nastavitelná pozice ležení, zpříjemňuje cestování a pobízí děti ke zdřímnutí. Nastavení této pozice je velmi snadné a rychlé, stačí jeden pohyb rukou. Děťátko leží příjemně uložené a může si v klidu odpočinout.
  • 1. 12. 2018, 9:47

  • Zobrazení

    36

  • Oblíbené

    0

Kategorie