Zobrazit přihlášovací formulář

Barbie -panenky,šaty,boty,auto+ malé panenky

Administrace

Barbie -panenky,šaty,boty,auto+ malé panenky

10 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
Rezervace
do 24. 10.
Doprava: od 70 Kč
Škrtnuté není. Popisujte mi i řadu od shora a kolikátý je to zleva, abych pochopila.Barbie auto-NeNÍ. Potapěč -action voják zn. Hasbro bez oblečení ( na pevno má ploutve, brýle, samopal, hodinky), na ruce má tlačítko asi mělo ze samopalu něco vystřelovat.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 18. 10. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Barbie -panenky,šaty,boty,auto+ malé panenky

10 Kč
  • Popis zboží
Škrtnuté není. Popisujte mi i řadu od shora a kolikátý je to zleva, abych pochopila.Barbie auto-NeNÍ. Potapěč -action voják zn. Hasbro bez oblečení ( na pevno má ploutve, brýle, samopal, hodinky), na ruce má tlačítko asi mělo ze samopalu něco vystřelovat. - 150,-Kč. Panenky - 29cm : v řadě č.1-5,7 jsou od Matella - 1.Panenka s křídly v šatech, při stisknutí náhrdelníku hrála, nyní jen málo / baterky?/- CENA 260,-Kč.NENÍ 2.Blondýnka s vínovou sukýnkou, oblečení je k ní přišité a lze je otočením změnit na růžové šaty,má strojek nevím zda nefunguje kvůli bateriím, má boty - CENA - 210,-Kč. 3 .Brunetka - baletka s fialovými nohy-NENÍ. 4.blondýnka s růžovými nohy se šaty - CENA 250,-Kč. 5- blondýnka orig. MATTEL v bílém oblečení, bez bot, CENA 160,-Kč. 6. Panenka s fialovými vlasy, perlovým náhrdelníkem ( má na těle flíček) Toys factory- CENA 80,-Kč. 7 - Blondýnka bez oblečení, Mattel CENA 150,-Kč. Kč. ŠATY-NEJSOU. Malé panenky:1 - Panenka v oblečku s kloboukem o vel.16cm ( chybí jí boty) - 45,-Kč.
2 - Malá panenka s černými plastovými vlasy asi Polly Pocket vel. 9,5cm za 39,-Kč
3 - Kluk a holka - Troy a Gabriela z HSM-High school musical - Muzikál ze střední a hvězdy na kterých mají stát. ( Gabriela nemá boty - bohužel bez bot moc nestojí). Vel.12cm. CENA za oba 100,-Kč.Boty, brýle, kabelky, ramínka, hřebeny, zrcátka,copy-UŽ NEJSOU DOPLŇKY.
4 - Maminka s holčičkou a miminkem -NENÍ
Na poslední detail.fotce jako poslední Barbie v růž. šatech to je ta č.2. s těmi otočenými šaty.
  • Značka

    BARBIE

  • Rozměry

    Č.1 V REZERVACI

  • 8. 10. 2021, 17:23

  • Zobrazení

    527

  • Oblíbené

    1

Další nabídky bazárku

Play doh + Dessert buffet
Bořek + stroje + figurky
Tekutý písek Sands Alive
sukně/sukýnka
Top-crop wayfarer
158
WAYFARER

Top-crop wayfarer

Tričko a tunika
Kalhoty slabé + top crop

Kategorie