Zobrazit přihlášovací formulář

ČERNÉ pohodlné křeslo, bříza dýha, i jiné barvy

Administrace

ČERNÉ pohodlné křeslo, bříza dýha, i jiné barvy

2 399 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 149 Kč
... jednoduchý a nadčasový design, který působí stále silně - i po 40 letech na trhu. Je v oblibě u lidí všech věků, takže kromě verze pro dospělé máme i variantu pro děti. Můžete si vybrat z mnoha pratelných potahů různých barev. Rám z klíženého a…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2006
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ČERNÉ pohodlné křeslo, bříza dýha, i jiné barvy

2 399 Kč
Prosím, uvádějte u objednávky kompletní adresu včetně tel. kontaktu, pomůže to přepravci urychlit dodání Vašeho balíku. Děkuji :)
  • Popis zboží
... jednoduchý a nadčasový design, který působí stále silně - i po 40 letech na trhu. Je v oblibě u lidí všech věků, takže kromě verze pro dospělé máme i variantu pro děti. Můžete si vybrat z mnoha pratelných potahů různých barev. Rám z klíženého a ohýbaného březového dřeva poskytuje pružnost. Vysoký opěrák poskytuje dobrou oporu pro vaši šíji. Pomocí náhradních polštářů snadno změníte vzhled pohovky i celé místnosti. Pro ještě větší pohodlí a odpočinek při sezení můžete křeslo doplnit podnožkou ve stejné či kontrastní barvě (prodává se zvlášť). Potah lze sundat a vyprat, a tak bude stále čistý. Záruka 10 let. Více informací o podmínkách záruky najdete v zárukové brožuře. Cena je za vyobrazenou variantu (ceny u jednotlivých barevných variant se liší, detailní informace na dotaz). Nové, originálně balené zboží. Ihned k odeslání !
.......................................

Užitečné informace: Rám snese zátěž až 170 kg.
.......................................

BARVY K DISPOZICI: černá, oranžová, béžová. Informace o dostupnosti barev na dotaz.

......................................

Návod na údržbu: Křeslo: Čalounění křesla: Snímatelný potah perte v pračce na max. 40 °C, v režimu běžného praní. Perte samostatně. Nebělit. Nesušte v sušičce. Žehlete na max. 150 °C. Křeslo: Snímatelný potah - pouze chemické čištění v tetrachloroetanu a hydrokarbonu (běžný režim). Rám křesla: Rám otírejte navlhčenou textilií a jemným čisticím prostředkem. Osušte čistým hadříkem.
.......................................

Materiál: Rám: Rám: Formovaná lepená dřevěná dýha s povrchem, buková dýha, barevný akrylový lak. Celkové složení: 100% polypropylen.
.......................................

▶▷ V případě dalších dotazů k tomuto zboží mne kdykoliv kontaktujte baronka-shop@centrum.cz
  • Značka

    IKEA

  • Velikost

    XL

  • Rozměry

    Šířka: 68 cm, hloubka: 82 cm, výška: 100 cm, šířka sedáku: 56 cm, hloubka sedáku: 50 cm, výška sedáku: 42 cm, balík cca 12 kg

  • 15. 7. 2022, 9:08

  • Zobrazení

    464

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

ŠEDÁ dětská otočná židle
MODRÁ otočná židle / i jiné barvy
ČERNÁ nebo BÍLÁ stohovatelná židle

Kategorie