Zobrazit přihlášovací formulář

Emulips Slim - ne jen na hubnutí!

Administrace

Emulips Slim - ne jen na hubnutí!

1 290 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Účinné látky tohoto přípravku mají mnoho pozitivních účinků i pro „nehubnoucí“ organizmus. Zelený čaj má silné antioxidační účinky a vhodně tak doplňuje vitamín E z klasického Emulipsu a dokonce umocňuje jeho účinek. Je tedy vydatným pomocníkem v boji s…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 11. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Emulips Slim - ne jen na hubnutí!

1 290 Kč
Abyste dostali k produktům OKG záruku, nakupujte od autorizovaných partnerů, které poznáte, tak, že mají v inzerci uvedeno své jméno a registrační číslo. U těch, kteří uvedeno nemají, nemáte záruku žádnou, nejsou autorizovaní firmou OKG
  • Popis zboží
Účinné látky tohoto přípravku mají mnoho pozitivních účinků i pro „nehubnoucí“ organizmus.
Zelený čaj má silné antioxidační účinky a vhodně tak doplňuje vitamín E z klasického Emulipsu a dokonce umocňuje jeho účinek. Je tedy vydatným pomocníkem v boji s oxidačním stresem a problémy, které tento stres způsobuje.
Používaný extrakt obsahuje i další účinné látky (především kofein) a to v právě takových množstvích v jedné tobolce, u kterých byl prokázán vliv proti rozvoji degenerativních poruch mozku (např. Alzheimrovy choroby).
Významnou složkou je i pyruvát, který akceleruje metabolické pochody v buňce a tím urychluje přísun všech živin (a tím i aktivních složek našich produktů) do „chemických továren“ našeho organizmu.
Významným účinkem Slimu používaného „preventivně“ je i zabránění tzv. JO-JO efektu po snížení váhy (ať už dietou, používáním výrobků, cvičením či v ideálním případě kombinací všeho).
Vhodnou dávkou pro výše uvedené použití je jedna kapsle denně (nejlépe po ránu či dopoledne), v každém případě doplněná o minimálně jednu dávku Drinku. Tento je důležitý pro čištění organizmu a podporu vyloučení každodenních nežádoucích produktů metabolizmu či s potravou přijatých škodlivin. Je zde samozřejmě také podmínkou dodržení přiměřeného pitného režimu.
Při tomto způsobu používání je zachován rovněž aktivizující a revitalizační účinek produktů. Ing. K. Rezek
  • 28. 4. 2020, 22:37

  • Zobrazení

    47

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Co o Emulips Active možná ještě nevíte??
Co o Emulips Active možná ještě nevíte??
Aktivace buněk a zrychlení metabolismu
napomáhající snížení obsahu podkožního tuku
Aktivace buněk, zrychlení metabolismu, snížení váh
Emulips Active - buněčný aktivátor + další pozitiv
Neuro Magne B + (B1 - B3 - B6 a B12)
Máte psychické problémy? Špatně spíte?
NOVINKA! Stop únavě - Neuro Magne B +

Kategorie