Zobrazit přihlášovací formulář

Britax Römer Cyklosedačka Jockey Comfort

Administrace

Britax Römer Cyklosedačka Jockey Comfort

1 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Cyklosedačka Britax Römer Jockey Comfort, na objednávku, zájemcům se ozvu s cenovou nabídkou. Maximální pohodlí při sezení Super pohodlný a flexibilní: Jockey² Comfort nabízí výborné znaky, díky kterým nepřijdete o zábavu na výletech - i když Vaše…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 22. 1. 2008
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Britax Römer Cyklosedačka Jockey Comfort

1 Kč
  • Popis zboží
Cyklosedačka Britax Römer Jockey Comfort, na objednávku, zájemcům se ozvu s cenovou nabídkou.

Maximální pohodlí při sezení
Super pohodlný a flexibilní: Jockey² Comfort nabízí výborné znaky, díky kterým nepřijdete o zábavu na výletech - i když Vaše dítě roste. Výšku opěrky hlavy a pozici sedu můžete nastavit stejně jako opěrku na nohy, abyste ji přizpůsobili rostoucím nohám dítěte - a to jednou rukou. Větší, extra měkké polstrování ramen na pásech se postará vedle bezpečnosti i o komfort. A stabilní držák z pružinové oceli tlumí nárazy při jízdě. To vše se postará o to, abyste se mohli Vy i Vaše dítě na cestách uvolnit.

Bezpečnost především
Aby bylo Vaše dítě na cestách v bezpečí, byla cyklosedačka Jockey² Comfort vybavena řadou bezpečnostních atributů, např. extra širokou ochranou na paprsky kola, aby se malé nožky nedostaly do styku s kolem. Stejně tak se o bezpečnost postarají pásky na chodidla. A v neposlední řadě je tu systém pásů, nastavitelný jednou rukou, který udrží dítě v sedačce.

Více pohodlí, více zábavy
Od nastavitelné opěrky zad, kterou je možné nastavit jednou rukou od polohy sedu až do klidové pozice, až po odpružený ocelový držák, který tlumí nárazy při jízdě, se Jockey² Comfort postará, aby byla každá jízda požitkem. Opěrka hlavy a vícenásobně nastavitelné opěrky nohou rostou s Vaším dítětem.

Technická data:
Vhodná pro děti od 9 do 22 kg (9 měsíců až 5 roků)
Rozměry (výška x šířka x hloubka): 71,2 x 46 x 43 cm
Hmotnost: 5,7 kg
Vyrobeno v Německu
Kompatibilní s modely:
Touringová nebo sportovní kola s kulatou ocelovou trubkou
Velikosti kol 26" a 28"
Průměr trubky 28 až 40 mm
Šířka nosiče do 150 mm
  • 11. 8. 2018, 10:34

  • Zobrazení

    10

  • Oblíbené

    0

Kategorie