Zobrazit přihlášovací formulář

Barbie Tajný team Teresa

Administrace

Barbie Tajný team Teresa

90 Kč 200 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Pojď do akce s tajným týmem z nového filmu Barbie Tajná agentka. V dobrodružně akčním filmu Barbie Tajná agentka se excelentní gymnastka spolu se svými kamarádkami Teresou a Renee stanou prvotřídními tajnými agentkami! Tyto tři akční hrdinky dokážou…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 27. 2. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Barbie Tajný team Teresa

90 Kč
  • Popis zboží
Pojď do akce s tajným týmem z nového filmu Barbie Tajná agentka.
V dobrodružně akčním filmu Barbie Tajná agentka se excelentní gymnastka spolu se svými kamarádkami Teresou a Renee stanou prvotřídními tajnými agentkami!
Tyto tři akční hrdinky dokážou jako sehraný tým nejen cvičit gymnastiku v tělocvičně, ale i spojit svoje síly při tom, když zastavují darebáky ve městě i po celém světě.
Teresa je silná akční agentka, přestrojená za šéfkuchařku. Jako doplňky jí slouží špionážní sluneční brýle a podnos s nápoji. Žádné dveře ji nezastaví! Když nastane chvíle pro akci, stiskni páčku a předvede ti odzbrojující úkop.
Renee doplňuje team svým smyslem pro přesnost a dobrodružství. Špiónský oblek maskuje pod modrými plesovými šaty a jako doplněk jí slouží slaňovací zařízení, které vypadá jako batoh, díky němuž může klesat nebo stoupat o 30 centimetrů!
Užij si ten kouzelný okamžik, kdy Renee slaňuje nebo stoupá, aby dopadla všechny lumpy na světě! Zažij znovu své oblíbené scény z filmu nebo si vymysli své zcela nové akční dobrodružství! Hraná, bez vad.
  • 11. 1. 2022, 12:01

  • Zobrazení

    273

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

MONSTER HIGH NÁBYTEK PRO FRANKIE STEIN
zimní bunda H&M, vel. 170
kraťase Willard LORETTA

Kategorie