Zobrazit přihlášovací formulář

Školní aktovkový set Sova 3-dílný

Administrace

Školní aktovkový set Sova 3-dílný

1 150 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo 2 uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
NA OBJEDNÁNÍ, K ODESLÁNÍ DO 2-3 DNŮ PO PŘIPSÁNÍ PLATBY +++ZÁRUKA 3ROKY+++ ZÁRUKA 3ROKY+++Školní aktovkový set obsahuje: školní aktovku, jednoklopový penál a sáček s velkou kapsou na zip. +++Školní aktovky jsou vhodné pro první nástup do školy, protože…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 11. 2007
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Školní aktovkový set Sova 3-dílný

1 150 Kč
Pokud jste nenašli co jste hledali neváhejte mě kontaktovat.Objednávám značky FARE,DEMAR,EMIPO,WALKER...ŠPERKY,SVÍČKY,DÁRKOVÉ ZBOŽÍ,HRAČKY...OD 17.12.2023 SE PŘESOUVÁM POSTUPNĚ NA E-SHOP A FACEBOOK - OBCHŮDEK U MÁJUŠKY :)
  • Popis zboží
NA OBJEDNÁNÍ, K ODESLÁNÍ DO 2-3 DNŮ PO PŘIPSÁNÍ PLATBY +++ZÁRUKA 3ROKY+++ ZÁRUKA 3ROKY+++Školní aktovkový set obsahuje: školní aktovku, jednoklopový penál a sáček s velkou kapsou na zip.
+++Školní aktovky jsou vhodné pro první nástup do školy, protože jsou vyráběny v souladu s ČSN 796506 a proto se vyznačují pevnou konstrukcí, použitím odlehčených materiálů, bohatým vnitřním členěním, použitím bezpečnostních prvků, ergonomickým zpracováním zádové části a nosných řemenů, moderním designem a prodlouženou zárukou.

Rozměry (š x h x v) 33x19x38 cm Hmotnost 0,98 kg Materiál PAD/PES Záruka 3 roky Určení Dívky Objem cca 20 l Nosnost 6 kg
  • 23. 7. 2018, 11:10

  • Zobrazení

    12

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

NO.VÉ SRDÍČKOVÉ STREČOVÉ RIFLE
NO.VÝ SVETR S KAPUCOU
NO.VÉ TRIČKO S PRASÁTKEM TOMÍKEM
NO.VÝ SVETR S KAPUCOU
NO.VÝ SVETR S KAPUCOU
no.vý SVETR S KAPUCOU
no.vý SVETR S KAPUCOU
no.vé RALEN CROCS TRUE RED
NO.VÉ RALEN CROCS TRUE RED

Kategorie