Zobrazit přihlášovací formulář

Kočár Bébé Confort High Trek - trojkombinace

Administrace

Kočár Bébé Confort High Trek - trojkombinace

3 600 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Prodám použitý kočárek po 2 dětech. Kočárek je lehký a snadno se s ním manipuluje. Podvozek má velká nafukovací kola, takže je vhodný i do náročnějšího terénu. Přední kolo i zadní kola jsou odpružená, přední kolo lze zaaretovat. Ruční brzda a ovládání…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 16. 6. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Kočár Bébé Confort High Trek - trojkombinace

3 600 Kč
  • Popis zboží
Prodám použitý kočárek po 2 dětech. Kočárek je lehký a snadno se s ním manipuluje. Podvozek má velká nafukovací kola, takže je vhodný i do náročnějšího terénu. Přední kolo i zadní kola jsou odpružená, přední kolo lze zaaretovat. Ruční brzda a ovládání aretace předního kola na rukojeti – bez zašpinění rukou, rychle a snadno. Výškově nastavitelná rukojeť. Pěnové polstrování na rukojeti bylo prasklé, proto je odstraněné a rukojeť je omotaná páskou. Pláštěnka byla použitá pouze jednou.
Hluboká korba Windoo ve výborném stavu, za hlavičkou větrací síťka.
Sportovní korbu lze otočit po i proti směru jízdy, celé sedadlo se sklápí a roztáhne jednou rukou. Madlo je odnímatelné. Síťka na nohy je mírně rozpáraná na jedné straně.
Autosedačka Creatis Fix je vhodná od narození do 13 kg - cca do 12 měsíců. Stříška je odnímatelná. Lze upevnit na podvozek - vhodné na nákupy. Barva je ve skutečnosti trochu tmavší. Původní cena cca 22.000 Kč.
Pouze osobní odběr v Nebovidech nebo předání na trase Brno - Tišnov - Nedvědice.
Prodávám kamarádce.
  • 20. 3. 2019, 15:54

  • Zobrazení

    13

  • Oblíbené

    0

Kategorie