Zobrazit přihlášovací formulář

**SUPER** Atlas dětský spací pytel

Administrace

**SUPER** Atlas dětský spací pytel

599 Kč 899 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 79 Kč
Spací pytel Atlas Junior je stálice mezi našimi nejprodávanějšími dětskými spacáky a je vhodný zejména na tábory, týdenní dovolenou v letních měsících a příležitostné přespání. Oproti jiným levnějším spacím pytlům, tento od značky Vango je opravdu…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 9. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

**SUPER** Atlas dětský spací pytel

599 Kč
  • Popis zboží
Spací pytel Atlas Junior je stálice mezi našimi nejprodávanějšími dětskými spacáky a je vhodný zejména na tábory, týdenní dovolenou v letních měsících a příležitostné přespání. Oproti jiným levnějším spacím pytlům, tento od značky Vango je opravdu kvalitní. Tento mumiový spací pytel je vyplněn lepším izolačním vláknem a tím pádem se hodí i do nižších teplot. Výrobce uvádí, že je vhodný na dvě sezóny.

Spacák je mumiového tvaru a po jedné straně lze rozepnout. Okolo hlavy je tzv. podhlavník, který lze pomocí šňůrky stáhnout a udělat si tak hezkou kapuci: ) Spacák je vyplněn dutým vláknem Izotherm s jednovrstvou konstrukcí. Vnitřní materiál je polyester, který lze snadno očistit.

Spacák po vyjmutí z kompresního obalu velmi dobře nasává vzduch a jakoby nabobtná. A to je právě vlastnost, která se u spacích pytlů cení, protože vzduch je největší izolant. Případně je možné spací pytle prát i doma na 30°C, jen nepřidávat aviváž a snížit otáčky na cca 800. Důležité je, aby se vlákno zbytečně nenatahovalo. Poté spacák normálně vyvěste a nechte proschnout. Až ho budete dávat zpět do kompresního vaku, není potřeba spacák rolovat, prostě ho tam vložte tak, jak Vám to půjde : )

Hmotnost 0,95kg
Rozměry 150x 66 x 45cm
Max. výška postavy 145cm
Velikost staženého spacáku 37 x pr.21cm
Doporučená teplota pro spaní je mezi 10-20°C Vango je anglická značka ověřeného výrobce a sami jsme si jí na prodejně velmi oblíbili. Opravdu co je napsané v popisku přesně sedí, reklamace na jejich výrobky jsou naprosto ojedinělé a kvalitou se řadí mezi nejlepší. S naprosto klidným srdcem Vám tuto značku můžeme jen a jen doporučit!!
  • 3. 12. 2018, 16:57

  • Zobrazení

    7

  • Oblíbené

    0

Kategorie