Zobrazit přihlášovací formulář

Studentský batoh 2v1 EXPLORE ANNA Wild

Administrace

Studentský batoh 2v1 EXPLORE ANNA Wild

1 390 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Studentský batoh 2v1 ANNA je dvoudílný a čtyřkomorový. Dvoudílný (2v1) znamená, že zip u druhé komory jde - buď úplně rozepnout a tím se rozdělí batoh na dva. Vzniklý větší má zádovou část s polstrováním a ergonomickým systémem pro ochranu páteře…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 17. 7. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Studentský batoh 2v1 EXPLORE ANNA Wild

1 390 Kč
  • Popis zboží
Studentský batoh 2v1 ANNA je dvoudílný a čtyřkomorový.
Dvoudílný (2v1) znamená, že zip u druhé komory jde

- buď úplně rozepnout a tím se rozdělí batoh na dva. Vzniklý větší má zádovou část s polstrováním a ergonomickým systémem pro ochranu páteře. Široké nosné řemeny jsou opatřeny výškově nastavitelným spojovacím prsním páskem. Dno batohu má vnitřní podložku, která zpevní jeho celkovou konstrukci a zajistí stabilitu batohu při jeho postavení na zem. Na předním dílu je pak velká kapsa na zip. Vzniklý menší batoh, je dvoukomorový, v přední komoře s bohatě členěným organizérem našitým na velké vnitřní kapse. Organizér tvoří kapsička na mobil, další kapsička na zip a místo na psací potřeby. V horní části je upevněna karabinka na klíče. Na předním dílu je kapsa se zipem v horní části ozdobená síťkou. Zádová část je polstrována v celé ploše.

- Nebo se rozepne jen částečně a slouží jako plnohodnotný čtyřkomorový batoh. Batoh má dvě síťované volně přístupná boční kapsy v horním okraji se všitou gumou. Reflexní prvky jsou jak na předním dílu, tak i na nosných řemenech.
Na batoh je poskytována dvouletá záruční lhůta.
  • Značka

    EXPLORE

  • Rozměry

    Rozměry (š+h+v): 32cm, 24cm, 45cm Hmotnost 0,95 kg Objem 33 l Nosnost 9 kg

  • 2. 7. 2019, 1:36

  • Zobrazení

    3

  • Oblíbené

    0

Kategorie