Zobrazit přihlášovací formulář

Studentský batoh EXPLORE 2v1 VIKI Abstract

Administrace

Studentský batoh EXPLORE 2v1 VIKI Abstract

1 390 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 0 Kč
Studentský batoh 2v1 VIKY je dvoudílný a tříkomorový. Dvoudílný (2v1) znamená, že zip u prostřední komory jde - buď úplně rozepnout a tím se rozdělí batoh na dva. Větší má zádovou část s polstrováním a ergonomickým systémem pro ochranu páteře.…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 17. 7. 2011
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Studentský batoh EXPLORE 2v1 VIKI Abstract

1 390 Kč
  • Popis zboží
Studentský batoh 2v1 VIKY je dvoudílný a tříkomorový.
Dvoudílný (2v1) znamená, že zip u prostřední komory jde

- buď úplně rozepnout a tím se rozdělí batoh na dva. Větší má zádovou část s polstrováním a ergonomickým systémem pro ochranu páteře. Široké nosné řemeny jsou opatřeny výškově nastavitelným spojovacím prsním páskem. Dno batohu má vnitřní podložku, která zpevní jeho celkovou konstrukci a zajistí stabilitu batohu při jeho postavení na zem. Na předním dílu je pak velká kapsa na zip. Menší batoh, má bohatě členěný organizér našitý na velké vnitřní kapse. Organizér tvoří kapsička na mobil, další kapsička na zip a místo na psací potřeby. V horní části je upevněna karabinka na klíče. Na předním dílu je kapsička na zip. Zádová část je polstrována v celé ploše.

- Nebo se rozepne jen částečně a slouží jako plnohodnotný tříkomorový batoh. Batoh má dvě síťované volně přístupná boční kapsy v horním okraji se všitou gumou. Reflexní prvky jsou jak na předním dílu, tak i na nosných řemenech.

Na batoh je poskytována dvouletá záruční lhůta.
  • Značka

    EXPLORE

  • Rozměry

    Rozměry (š+h+v): 32cm, 22cm, 46cm. Hmotnost 0,9 kg. Objem 27 l. Nosnost 9 kg.

  • 17. 7. 2019, 23:58

  • Zobrazení

    35

  • Oblíbené

    0

Kategorie