Zobrazit přihlášovací formulář

**SUPER** Ember Single dekový spací pytel

Administrace

**SUPER** Ember Single dekový spací pytel

599 Kč 749 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 69 Kč
Poštovné : Českou poštou 99, -Kč Zásilkovnou 69, -Kč spací pytel Ember je vhodný pro všechny, kteří nechtějí do spacáku příliš investovat, ale mají rádi pohodlí a komfort. Tento dekový spací pytel je vyplněn lepším izolačním vláknem a tím pádem se hodí i…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 29. 9. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

**SUPER** Ember Single dekový spací pytel

599 Kč
  • Popis zboží
Poštovné : Českou poštou 99, -Kč Zásilkovnou 69, -Kč spací pytel Ember je vhodný pro všechny, kteří nechtějí do spacáku příliš investovat, ale mají rádi pohodlí a komfort. Tento dekový spací pytel je vyplněn lepším izolačním vláknem a tím pádem se hodí i do nižších teplot. Výrobce uvádí, že je vhodný až na dvě sezóny.

Spacák je dekového tvaru, což znamená, že ho pomocí zipu můžete zcela rozepnout a použít třeba právě jako deku. Vyplněn je dutým vláknem Izotherm s jednovrstvou konstrukcí a navíc má i podhlavník. Vnitřní materiál je polyester, který lze snadno očistit.

Po vyjmutí z kompresního obalu velmi dobře nasává vzduch a jakoby nabobtná. A to je právě vlastnost, která se u spacích pytlů cení, protože vzduch je největší izolant.

Případně je možné spací pytle prát i doma na 30°C, jen nepřidávat aviváž a snížit otáčky na cca 800. Důležité je, aby se vlákno zbytečně nenatahovalo. Poté spacák normálně vyvěste a nechte proschnout. Až ho budete dávat zpět do kompresního vaku, není potřeba spacák rolovat, prostě ho tam vložte tak, jak Vám to půjde : )
Plnitelnost 250g/m
Hmotnost 1,25kg
Rozměry 200 x 75 x 75cm
Max. výška postavy 190cm
Velikost staženého spacáku 37 x 21cm
Teplotní rozmezí Maximální teplota 8°C (teplota, při které lze ve spacáku ještě vydržet)
Komfortní teplota 4°C (ideální teplota při používání)
Extrémní teplota -10°C (teplota, při které ještě nezmrznete)
Vango je anglická značka ověřeného výrobce a sami jsme si jí na prodejně velmi oblíbili. Opravdu co je napsané v popisku přesně sedí, reklamace na jejich výrobky jsou naprosto ojedinělé a kvalitou se řadí mezi nejlepší. S naprosto klidným srdcem Vám tuto značku můžeme jen a jen doporučit!!
  • 3. 9. 2021, 15:43

  • Zobrazení

    228

  • Oblíbené

    0

Kategorie