Zobrazit přihlášovací formulář

Zvýhodněná školní sada KONĚ HORSE

Administrace

Zvýhodněná školní sada KONĚ HORSE

1 149 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
-Kvalitní, školní batoh s motivem koně, silná nepromokavá látka splňuje standardy bezpečnosti a kvality. Dvě prostorné přihrádky na zip, velká přední kapsa na zip, nastavitelné ramenní popruhy, které jsou polstrované pro větší komfort nošení. Batoh…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 7. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Zvýhodněná školní sada KONĚ HORSE

1 149 Kč
  • Popis zboží
-Kvalitní, školní batoh s motivem koně, silná nepromokavá látka splňuje standardy bezpečnosti a kvality. Dvě prostorné přihrádky na zip, velká přední kapsa na zip, nastavitelné ramenní popruhy, které jsou polstrované pro větší komfort nošení. Batoh využívá zadní podpůrný systém - nejvíce bodů na zadní straně - jsou speciálně tvarované a naplněné pěnou pro větší pohodlí. Batoh je přizpůsoben na formáty A4, má pogumované madlo pro nošení batohu, posltrovaná záda prodyšným materiálem, boční kapsy na pití a reflexní pásku na přední části batohu.
Barevné provedení - zelená /khaki/ v kombinaci se světle zelenou a růžovou.
Rozměry: 38,5 x 28,5 x 17 cm.

-Jednopatrové pouzdro bez příslušenství v designu koně, jedna přihrádka na zip + dvě klapky, celkem 27 gumiček na psací potřeby, na klopách dvě přihrádky s fólií na rozvrh hodin, vnější strana omyvatelný plast v kombinaci s látkou, uvnitř pevná látka zelené barvy, obrázek koně na přední i zadní straně penálu, rozměry složeného penálu: 21 x 13 x 4,5 cm, rozloženého: 51 x 21 x 2cm.

-Peněženka - kapsička na zavěšení na krk s motivem koně, rozměry: 15 x 12 cm, hloubka 1 cm, má jednu hlavní kapsu na zip. Materiál: 100% polyester, pevná látka, lehlá údržba, barva zelená v kombinaci s růžovou. Vhodná pro děti od 3 let.

- Sáček na přezůvky s motivem koně zelenorůžové barvy, pevný materiál, šňůrky na utahování a na nošení na rameni, rozměry: 41 x 35 cm. Materiál: 100% polyester. Na přední straně obrázek koně s hříbětem + dole jmenovka, zadní strana barevný potisk a obrázek koně. Vhodný na papuče, cvičky či tělocvik do školy.
  • Rozměry

    Barva: Sada 13

  • 28. 11. 2018, 18:55

  • Zobrazení

    21

  • Oblíbené

    0

Kategorie