Zobrazit přihlášovací formulář

ZNAČKOVÉ TENISKY S KOŽENOU STÉLKOU *GEOX*

Administrace

ZNAČKOVÉ TENISKY S KOŽENOU STÉLKOU *GEOX*

590 Kč 1 590 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Doprava: od 89 Kč
Kvalitní a zdravé džínové tenisky s prostornou kulatou špičku a pevným opatkem pro zdravý růst dětské nohy. VE VÝBORNÉ STAVU! PC 1590Kč, kupované nové. Boty jsou prodyšné, s antibakteriální úpravou stélky a ochranou proti nárazu (antishock). Stélka je…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 19. 2. 2009
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

ZNAČKOVÉ TENISKY S KOŽENOU STÉLKOU *GEOX*

590 Kč
  • Popis zboží
Kvalitní a zdravé džínové tenisky s prostornou kulatou špičku a pevným opatkem pro zdravý růst dětské nohy. VE VÝBORNÉ STAVU! PC 1590Kč, kupované nové. Boty jsou prodyšné, s antibakteriální úpravou stélky a ochranou proti nárazu (antishock). Stélka je vyndavací. Podrážky jsou vybaveny technologií Geox Respira. Zvýšená gumová podrážka kolem boty je výborná proti okopání špiček :) Do bot se lehce vklouzne, jazyk je se stranami spojený skrytými širokými gumami, které jdou vnitřkem jazyka - očka na tkaničky jsou jen na efekt. Původní krabice. Syn nosil pouze letos na začátku léta, než z nich bohužel vyrostl. Boty jsou snadno čistitelné. Barvy na fotografiích odpovídají.

Možnost osobního odběru v Praze, Brně a na cestě mezi :), v Říčanech a o víkendu v okolí JH a Pelhřimova.

Mrkněte se na další zimní a letní sady holčičího a chlapeckého oblečení od miminek do velikosti 140 a také na prima botky a stylovou módu pro těhotné. Pokud požadovanou velikost nenajdete, napište!
  • Značka

    GEOX RESPIRA

  • Velikost

    27

  • Rozměry

    Velikost 27, stélka 17cm+.

  • 13. 8. 2020, 22:09

  • Zobrazení

    19

  • Oblíbené

    0

Kategorie