Zobrazit přihlášovací formulář

Dětská zadní sedačka na kolo "OK Baby Sirius&#

Administrace

Dětská zadní sedačka na kolo "OK Baby Sirius&#

1 500 Kč 2 300 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Doposud žádný zájemce
Rezervace
Nabízíme dětskou zadní sedačku na kolo - barevně vhodnou pro chlapečka i holčičku (na fotu ještě není vyčištěná - nyní čistá!). Po jednom dítěti, používaná krátce. Bez vad (pár škrábanečků). Popis od výrobce: SIRIUS převyšuje ostatní typy…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 26. 3. 2010
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Dětská zadní sedačka na kolo "OK Baby Sirius&#

1 500 Kč
  • Popis zboží
Nabízíme dětskou zadní sedačku na kolo - barevně vhodnou pro chlapečka i holčičku (na fotu ještě není vyčištěná - nyní čistá!).
Po jednom dítěti, používaná krátce. Bez vad (pár škrábanečků).

Popis od výrobce:
SIRIUS převyšuje ostatní typy cyklosedaček moderním tvarem, barevným provedením a především jedinečnou funkčností. Originální je systém regulace sklonu opěradla. Jediným pohybem ruky otočíte regulačným šroubem ve středu sedačky a tím nastavíte sklon opěradla do požadované polohy. Sedačka se současně se změnou pozice opěradla posouvá (i s dítětem) vpřed nebo vzad tak, aby byla stále zajištěná správná poloha těžiště a cyklista neztrácel rovnováhu. Nastavení sklonu je možné jednoduše provést, i když je dítě v sedačce.

Pokud vaše dítě usne, můžete mu nastavit pohodlnější polohu opěradla, bez toho, abyste je budili. Tato nová charakteristická vlastnost spolu se speciálním ergonomickým tvarem sedačky, který bezpečně obepíná a chráni dítě, dovoluje používat cyklosedačku SIRIUS dětem, kterým je jen pár měsíců(od 6 měsíců do 22 kg). Pokud tedy berete vaše dítě s sebou na cyklovýlety, v sedačke SIRIUS netrpí jeho páteř žádnou nadměrnou únavou a zatížením.

POUZE OSOBÍ ODBĚR Plzeň-jih (Plzeň-město)
  • 9. 7. 2020, 19:20

  • Zobrazení

    579

  • Oblíbené

    0

Kategorie