Zobrazit přihlášovací formulář

Náramky s duší - náramek z minerálních kamenů

Administrace

Náramky s duší - náramek z minerálních kamenů

249 Kč
Zboží není aktuálně dostupné Není dostupné
Zaujalo jednoho uživatele
(K dispozici může být více kusů.)
Doprava: od 0 Kč
Pomohou Vám kupříkladu najít sebedůvěru, potlačit smutek, získat lásku, ochranu, štěstí, zdraví ... Každý z kamenů má svoji sílu, jen si vybrat ten pravý ... Při správné péči jsou mnohem víc, než jen doplněk Vaší krásy ... Do objednávky prosím napište…

Zobrazit celý popis

Na mimibazaru od 9. 3. 2005
Ověřená
adresa
Ověřený
obchodník
Osobní
odběr

Náramky s duší - náramek z minerálních kamenů

249 Kč
  • Popis zboží
Pomohou Vám kupříkladu najít sebedůvěru, potlačit smutek, získat lásku, ochranu, štěstí, zdraví ... Každý z kamenů má svoji sílu, jen si vybrat ten pravý ... Při správné péči jsou mnohem víc, než jen doplněk Vaší krásy ...

Do objednávky prosím napište obvod Vašeho zápěstí, ráda Vám náramek vyrobím na míru.

Růženín * Achát * Kočičí oko

Kočičí oko - Je ochranným kamenem. Povzbuzuje intuici, rozhání negativní energii. Přináší vyrovnanost, štěstí, důvěru, pohodu, úspěch. Posiluje sebeúctu, odkrývá dosavadní stereotypy ovlivňující výdej energie. Pomáhá nazírat na každý problém z obou stran a podporuje strategické plánování. V emocionální sféře usnadňuje odpuštění těm, kdo se na nás odpustili nespravedlnosti.

Achát - Je velmi stálý kámen, dodá nám citovou i tělesnou rovnováhu. Podpoří sebedůvěru a pomůže našemu sebepoznání. Pomáhá překonat negativní pocity, vnitřní zlobu až zahořklost. Dodá pocit jistoty bezpečí. Posiluje stávající lásku a dodává odvahu k hledání nové. Pomáhá také při citovém zklamání. Je úžasným ochranným kamenem pro děti.

Růženín - Je neodolatelně svůdný kámen a posel lásky. Vyzařuje jemnou energii, která uklidňuje emoce a nastoluje dokonalou duševní rovnováhu. Působí na srdeční čakru. Jemně čistí a opravuje zakořeněné negativní postoje vůči sobě samému, nedostatečnou sebeúctu a podlomené sebevědomí. Pomáhá hojit raněné city a staré křivdy. Je nositelem naděje. Je vhodné jej při sobě nosit při stresujících situacích. Je kamenem nepodmíněné lásky a nekonečného míru. Čistí a otevírá srdce na všech úrovních. Pokud k sobě chcete přilákat lásku, je růženín tím pravým kamenem pro Váš náramek.
  • 28. 7. 2019, 7:48

  • Zobrazení

    29

  • Oblíbené

    0

Další nabídky bazárku

Kategorie